IL: Porvoon ampumisista epäiltyjen veljesten isä kiistää, että karmean teon takana olisi sukukosto

7:08
MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö pohti Porvoon poliisiampumisten motiivia MTV Uutiset Livessä.

Porvoo poliisiampumisista epäiltyjen veljesten isä kiistää Iltalehden haastattelussa, että ampumisten motiivina voisi olla perhekosto.

Poliisiampumisten motiiviksi on julkisuudessa epäilty perhekostoa. Kostoepäiltystä kertoivat ensin Hymy ja Alibi.

Lehtien mukaan taustalla olisi ollut vuonna 1996 tapahtunut kuolemantapaus, jossa nyt vangittuna olevien veljesten sukulaismies sai vankeustuomion laukaistuaan humalassa haulikon ja tapettuaan toisen miehen sen seurauksena vahingossa.

Veljesten isää Paul Murphya haastateltiin tänään IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta ohjelmassa. Murphy kiisti haastattelussa, että perhekosto voisi olla mahdollinen motiivi.

– En jaksa uskoa siihen. Voi perustella sen aika helposti. Tämän henkilön kanssa pojat eivät ole olleet missään tekemisissä, koska olemme asuneet Ruotsissa. He ovat tavanneet kerran, Murphy sanoi Susanne Päivärinnan haastattelussa.

Murphy vahvistaa haastattelussa, että kuolemantuottamuksesta tuomittu mies on hänen veljensä.

– Hän on vanhempi veljeni. Hän oli kova käyttämään alkoholia ja muita aineita silloin. Hän oli sekavassa tilassa silloin, kun tämä vahinko sattui.

Porvoon poliisiampumiset tapahtuivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 24-25. 8. Teosta epäillään Raymond ja Richard Granholmia, joita epäillään todennäköisin syin muun muassa kahdesta murhan yrityksestä. He ovat tällä hetkellä vangittuina.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja