Dwayne ”The Rock” Johnson ei aja superautoilla, koska ei yksinkertaisesti mahdu niihin – tässä jättiläisen uusin autohankinta

Ford GT on Auto 2018 -näyttelyn helmi 1:23
Ford GT oli Auto 2018 -näyttelyn helmi.

Lähes 300 miljoonan dollarin omaisuuden tienannutta näyttelijää ei käy kateeksi.

Dwayne "The Rock" Johnson on maailman eniten tienaava näyttelijä, mutta monista kollegoistaan poiketen tämä pienen kivitalon kokoista kaveria ei kuitenkaan nähdä satojen tuhansien tai jopa miljoonien arvoisten superautojen ratissa. Kaksimetrinen ja 120-kiloinen lihaskimppu ei nimittäin mahdu ajamaan niillä.

Automies hän on kaikesta huolimatta. Ferrareiden ja Lamborghinien sijaan hän kuitenkin suosii tehokkaita avolava-autoja, jollainen on myös hänen viimeisin hankintansa.

Teksasilainen tuunauspaja Hennessey Performance on julkaissut Instagram-tilillään kuvia Johnsonille valmistetusta Ford F-150 Raptorista, joka kantaa Hennesseyn käsittelyn jälkeen nimeä VelociRaptor.

Kirkkaansininen avolava kätkee konepeltinsä alle kahdeksansylinterisen koneen vakio-V6:n sijaan. Autoa on myös korotettu, ja useita yksityiskohtia maalattu mattamustiksi. Renkaat ja vanteet ovat nekin mallia maasto.

Katso alta kuvat Johnsonin uudesta kärrystä.

Johnson on vitsaillut itsekin aiheella. Vuonna 2015 hän sai lahjaksi miljoonien arvoisen Ferrari LaFerrarin ja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään auton vierellä.

– Ballers-sarjan tuottamisessa ja tähdittämisessä on se hyvä puoli, että voin ihailla ja kosketella tätä yhtä kaikkien aikojen kauneimmista ja himotuimmista autoista. Mutta se huono puoli? En mahdu istumaan siihen.

Lähde: Carscoops, Hennessey Performance

Lue myös:

    Uusimmat