Järkälemäiseltä toimintasankarilta pääsi kuvauksissa tuskainen parahdus – ei mahtunut saksalaisauton ratin taakse: "Kuin olisi survonut isoa ruskeaa vaahtokarkkia kolikkoreikään"

Porsche Taycan on täällä 1:42
Tällainen on Porsche Taycan, johon The Rock ei omien sanojensa mukaan mahtunut.

Pienen kivitalon kokoinen näyttelijä ei mahtunut autoon, jolla hänen oli tarkoitus ajaa takaa-ajokohtauksessa.

Supersuosittu Hollywood-tähti Dwayne "The Rock" Johnson on iso mies. Vaikka lihaskimppu on tehnyt suurestaan koostaan tavaramerkkinsä ja se on kieltämättä ollut hänelle tuottoisakin ominaisuus, on leveillä hartioilla myös varjopuolensa.

Maailman eniten tienaavien näyttelijöiden listan kärjessä keikkuva kaksimetrinen Johnson ei nimittäin valtaisasta yli 300 miljoonan dollarin omaisuudestaan huolimatta pysty nauttimaan superautoista, joista hänen tuloillaan kuuluisi ilman muuta nauttia.

Esimerkiksi vuonna 2015 hän sai lahjaksi miljoonien arvoisen Ferrari LaFerrarin, mutta ei mahtunutkaan kuljettajan paikalle.

Viimeisin autoelämys, joka ainakin oli mennä Johnsonilta sivu suun on Porschen sähköauto Taycan. Red Notice -elokuvaa tähdittävän Johnsonin oli määrä ajaa autolla takaa-ajokohtauksessa, mutta kuukausien valmistelua seurasikin pannukakku.

– Arvatkaas, kuka ei taaskaan mahtunut urheiluautoon. Nyt koko kohtaus täytyy muuttaa, Johnson ilmoitti Instagramissa yli 200 miljoonalle seuraajalleen.

– Kuin olisi survonut isoa ruskeaa vaahtokarkkia kolikkoreikään, hän jatkoi.

Johnsonin mukaan kinkkinen tilanne saatiin kuitenkin lopulta ratkaistua "luovalla tavalla". Hän ei kuitenkaan kerro, jouduttiinko auto esimerkiksi vaihtamaan toiseen vai riisuttiinko Taycanin sisuksista jotain, jotta mies mahtui sisään.

Lue myös:

    Uusimmat