Herkistävä video – The Rock antoi äidilleen uskomattoman joululahjan

Entinen showpainija Dwayne Johnson yllätti äitinsä jouluna.

Fast and Furious -elokuvien tähti Dwayne "The Rock" Johnson antoi tänä vuonna äidilleen ikimuistoisen joululahjan. Johnson antoi 70-vuotiaalle äidilleen kultaisen lipun, kuin Jali ja suklaatehdas -kirjassa konsanaan. Lipulla hänen äitinsä saa valita itselleen minkä tahansa asunnon, mistä tahansa ja Johnson ostaa asunnon hänelle.

Johnson ilmoitti asiasta hänen Instagram-tilillään julkaistun videon muodossa. Videollaan hänen äitinsä herkistyy lukiessaan lipukkeesta löytyvän viestin uudesta asunnosta ja lopuksi halaa poikaansa joulukuusen edessä.

– Koko lapsuuteni elimme pienissä asunnoissa ympäri maata. Elimme kuin mustalaiset tien päällä, osavaltiosta toiseen, Johnson pohjusti lahjansa tarkoitusta.

Johnsonin mukaan hän osti ensimmäisen asunnon vanhemmilleen vuonna 1999. Hänen vanhempansa erosivat kuitenkin viisi vuotta tämän jälkeen.

– Sen jälkeen olen aina varmistanut, että vanhemmillani on kaikki mitä he tarvitsevat, asunnot, autot ja muut. Mutta tämä asunto on tällä kertaa erityinen ja ajoitus on merkityksellinen, Johnson selvensi julkaisussa.

Hollywoodin kovapalkkaisimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnson lahjoitti isälleen uuden Cadillac-auton viime maaliskuussa, kun hänen isänsä toipui lonkkaleikkauksesta. Kesällä Johnson lahjoitti hänen stunttimiehenään töitä 17 vuoden ajan tehneelle serkulleen upouuden lava-auton.

– Olen aina sanonut, että jos sinulla on hyvä äiti, on sinulla hyvä mahdollisuus kasvaa hyväksi ihmiseksi, Johnson kirjoitti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat