Naapuri huomasi epäilyttävän auton ja soitti poliisille – totuus Amyn toiminnasta huvittaa: "Ymmärrän, että se näytti epäilyttävältä"

Poliisihelikopteri seurasi Pokémoneja jahdannutta kuskia 0:32
Kanadassa poliisihelikopteri seurasi poukkoilevaa autoa vuonna 2018, kunnes maassa ollut partio pysäytti kuljettajan. Kävi ilmi, että tämä oli pelannut Pokémon Go'ta ajaessaan!

Amerikkalaisnaisen Pokémon Go -peliretki sai erikoisen käänteen, kun epäileväinen naapuri soitti paikalle poliisin.

Kun koronavirus tyhjensi kadut ja pakotti kansalaiset sisätiloihin, Amy Kellems keksi tavan piristää 12-vuotiasta tytärtään. Amerikkalaisnainen päätti viedä lapsensa pelaamaan Pokémon Go -mobiilipeliä omalle kotikadulle, kertoo Fox5.

Poliisi ilmaantui paikalle

Amy tyttärineen istui kotinsa lähellä autossa pelaamassa. Yllättäen paikalle kurvasi poliisi.

Kävi ilmi, että huolestunut naapuri oli soittanut virkavallan paikalle havaittuaan "epäilyttävän ajoneuvon" kadulla. Amy päätyi selittämäään poliisille Pokémon Go'n  pelimekaniikan: ideana on löytää Pokémoneja ja saada niitä kiinni, ja siksi Amy liikutteli autoa hitaasti ympäri naapurustoa.

Naapuri nolostui erehdyksestä

Poliisit antoivat Amyn jatkaa pelaamista. Naapuria totuus "epäilyttävästä toiminnasta" nolotti siinä määrin, että hän päätti pyytää anteeksi lahjan kera. Naapuri lähetti Amylle Pokémon-teemaisen kakun.

Ovikellon soitua Amy havaitsi naapurinsa seisovan turvallisen etäisyyden päässä sylissään Walmart-kaupasta ostamansa kakku, jossa lukee "anteeksi, että soitimme poliisit vuoksenne". Amy jakoi kuvan herkusta Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Saimme ystäviä tämän kautta"

Amy kertoi haastattelussa, että ymmärtää naapurinsa reaktion.

– Ymmärrän, että näytti epäilyttävältä, kun automme vain kruisaili hitaasti ympäriinsä ja pysähteli kuvitteellisille pysäkeille, Amy sanoo.

Tilanteesta seurasi kuitenkin myös jotakin hyvää.

– Saimme ystäviä tämän kautta. Olen varma, että kun karanteeni on ohi, tapaamme yhdessä nuotion ääressä, Amy sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat