Mainos

Porissa kohistaan sosiaalijohtajan tv-haastattelusta

Porilaisten lehtien yleisönosastot ja paikallisten radioiden kontaktiohjelmat ovat pamahtaneet täyteen kriittisiä arviointeja Porin sosiaalijohtajan Kaj Kainulaisen tv-esiintymisestä viime tiistain Ajankohtaisessa Kakkosessa.

Toimittaja Juha Granath haastatteli Kainulaista onnettomuudesta, jossa Porin kaupungin 400-vuotiskodista joulupäivänä poistunut dementikkovanhus menehtyi kadulle. Asukkaan kuolema on todettu tapaturmaksi.

Kainulainen esiintyi ohjelmassa tylysti ja kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin, joita hän ei ollut etukäteen saanut. Monien porilaisten mielestä myös kaupungin vanhustenhuollon tilanne on omituisen haastattelun takia ruvennut pelottamaan. Porin kaupunginjohto on kimpaantunut, ja porilaiset häpeävät sosiaalijohtajansa tv-esiintymistä. Kainulainen on selittänyt menneensä haastattelussa lukkoon.

Haastattelun leikkaustapaa on arvioitu kriittisesti: esillä on ollut myös kantelun tekeminen Julkisen Sanan Neuvostoon. Osassa porilaisten yleisöosastokirjoituksia Kainulainen saa myös empatiaa osakseen: muistutetaan, ettei virkamiesten tarvitse olla sulavasanaisia näyttelijöitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.