Pop-tähti kuoli maahansyöksyssä

22-vuotias Pop-laulaja Aaliyah on menehtynyt kaikkiaan kahdeksan henkeä vaatineessa lentoturmassa Bahamalla. Yhdysvaltalaisten tiedotusvälineiden mukaan laulajatarta ja muita matkustajia kuljettanut pienkone putosi pian nousun jälkeen Marhs Harborin lentokentällä.

Kone oli matkalla Floridaan. Onnettomuudessa myös loukkaantui tiettävästi yksi henkilö. Kaikki uhrit olivat amerikkalaisia. Aaliyah alias Aaliyah Haughton vieraili Bahama-saarilla kuvaamassa musiikkivideotaan.

Marsh Harbourilta kerrotaan, että koneessa oli ylikuormaa. Koneen pilotti oli huomauttanut asiasta, mutta matkustajat halusivat lähteä lennolle siitä huolimatta.

Bahaman Turismiministeri Tommy Turnquest on pahoitellut lehdistölle tapahtunutta. Hänen sanoi, että on äärimmäisen surullista, että maailmantähden vierailu päättyi näin traagisesti.

Aaliyah julkaisi heinäkuussa kolmannen albuminsa "Aaliyah":in. Levyn ohella Aaliyah on filmannut elokuvaa "Queen of the Damned."

Aaliyah debytoi valkokankaalla viime vuonna urbaanissa draamassa, joka kantaa nimeä "Romeo Must Die" (Romeon on kuoltava). Leffa poiki runsaasti uusia työtilaisuuksia, mm. "The Matrix" -elokuvan jatko-osaan.

Nuori laulajatar on kotoisin Brooklynista, New Yorkista, mutta hän on viettänyt nuoruutensa Detroitissa. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa "Age Ain't Nothing But a Number," 14 vuotiaana.

Viimeisin hittisingle "Try again" "Romeo Must Die" -elokuvan soundtrackilta, on ehdolla parhaaksi R-and-B -kappaleeksi tämän vuoden Soul Train - Awards:issa tiistaina.

Traagisen onnettomuuden myötä R. Kellyn entinen vaimo Aaliyah siirtyi monen lento-onnettomuudessa menehtyneen tähden joukkoon. Muun muassa Buddy Holly, Ritchie Valens, ja Lynyrd Skynyrd -vokalisti Ronnie Van Zant menettivät henkensä lento-onnettomuudessa.

Aaliyahin perheen ja levy-yhtiön lausunnot voit lukea Neidon virallisilta kotisivuilta.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat