Pop-ikoni Beyoncé luovutti miljoonasopimuksella kasvonsa juomatölkkiin – katso!

Kurvikas pop-ikoni Beyoncé solmi jättimäisen sopimuksen Pepsin kanssa. Naisen kasvot tullaan näkemään poptaiteen tyyliin esimerkiksi virvoitusjuomatölkeissä! Myös burleskikaunotar Dita Von Teese on antanut aikoinaan klassiset kasvonpiirteensä juomamarkkinoille ja muotimoguli Karl Lagerfeld siluettinsa.

Beyoncésta tullut globaali pop-kulttuurin ilmiö ja yksi maailman suurimmista pop-ikoneista, joka on voittanut uransa aikana jo 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 100 miljoonaa albumia. Pop-tähden uusin aluevaltaus on 50 miljoonan dollarin sopimus Pepsin kanssa.

Beyoncén tavoin myös muut supertähdet ovat antaneet kasvonsa virvoitusjuomatölkkeihin ja -pulloihin. Muun muassa seksiä tihkuva burleskitähti Dita Von Teese nähtiin vuonna 2011 kivennäisvesi Perrierin pulloissa ja tölkeissä Beyoncén Pepsi-tölkin tavoin poptaiteen henkeen.

Aiemmin vuonna 2012 Pepsi sopi myös Michael Jacksonin kuolinpesän edustajien kanssa oikeudesta käyttää edesmenneen supertähden kuvaa tölkeissään ja muutama vuosi sitten Chanel-muotitalon luova johtaja Karl Lagerfeldsuunnitteli Diet Coke -keräilypullojen uuden ulkoasun – koristaen harvinaisuudet muun muassa omalla siluetillaan.

Kenen tähden kasvot haluaisit nähdä virvoitusjuomaasi koristamassa? Kommentoi!


AVA

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja