Pomon kirje alaisille kostuttaa silmäkulmat: "Valitse perheesi"

Charity Delmon kirje työntekijöilleen kerää kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Unelmien pomoja on harvassa – mutta tässä on sellainen! Love What Matters -sivusto jakoi Charity Delmon kirjeen alaisilleen. Delmo on Ideal Visa Consultancy -nimisen yrityksen perustaja ja johtaja.

"Kun tulee se hetki, että sinun pitää valita..."

Kirjeessään Delmo kertoo palkanneensa työntekijänsä, jotta nämä voisivat elättää perheensä – ei siksi, että hän voisi pitää heidät pois perheensä luota. Hän haluaa työntekijöidensä olevan parempia ihmisiä "ei vain yrityksen, vaan enemmän perheesi vuoksi".

– Joten, kun tulee se hetki, että sinun pitää valita poikiesi tai tytärtesi kouluaktiviteetin ja asiakkaasi tarpeiden väliltä, jos sinun pitää valita vaimosi tai aviomiehesi tarpeiden ja minun, sinun pomosi, välillä – ole kiltti, valitse perheesi, Delmo sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Katsos, kaikki työnantajat eivät ymmärrä joitain johtajuusperiaatteitani, mutta minä mieluummin sulkisin tämän yrityksen kuin näkisin sinun jäävän paitsi lapsesi kouluaktiviteeteista, koska sinun piti olla kokouksessa.

Video: Entä, jos työkaverisi onkin psykopaatti? Artikkeli jatkuu videon alla.


"Työsi voi odottaa"

Delmon mukaan perhe oli olemassa jo ennen kuin hänen yrityksestään tuli työntekijälle "kakkoskoti".

– Olen aina uskonut, että ihminen, joka on onnellinen kotona, on onnellinen myös töissä. Joten, mene kotiin. Ole kotona. Työsi voi odottaa. Minä voin odottaa, Delmo kirjoittaa.

– Perheesi, koti, jonka rakensit, kun se kerran rikkoutuu, se ei koskaan enää ole samanlainen. Sinäkään et koskaan enää ole samanlainen.

"Miten pääsen töihin tälle ihanalle leidille?"

Delmon asenne kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa.

– Tekisin sata kertaa kovemmin töitä jollekulle, joka arvostaa työntekijöitään kuten hän! Kun meitä tuetaan, annamme enemmän, ja sitten pomo tukee enemmän, jolloin annamme enemmän, ja se johtaa uskollisuuteen ja kaikkien menestykseen, Faith kirjoittaa.

– Ööh, miten pääsen töihin tälle ihanalle leidille? Olisi ihanaa omata pomo, joka arvostaa työntekijöitään näin, Krista sanoo.

Onko oma pomosi ollut kohtuuton? Kerro tarinasi:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja