Poliisit jatkavat Madeleine McCannin etsintöjä Portugalissa – todisteita etsitty kaivoista lähellä katoamispaikkaa

1:43
Madeleine McCannin vanhemmat kielsivät viime kuussa saaneensa kirjettä, jossa kerrotaan tytön kuolemasta.

Kaivot ovat lähellä rantaa, jossa Madeleinen katoamisesta epäillyn saksalaismiehen matkailuauto kuvattiin vuonna 2007.

Raporttien mukaan Portugalin viranomaiset ovat etsineet kaivoja osana Madeleine McCannin katoamiseen liittyvää tutkimusta. Asiasta kertovat lukuista brittimediat, muun muassa the Guardian ja the Mirror. Kaivot ovat noin  16 kilometrin päässä Praia da Luzin lomakohteesta, josta Madeleine katosi 3. toukokuuta 2007.

Mirrorin mukaan Algarven alueen poliisit ja sukeltajat tutkivat torstaina kahdeksan tunnin ajan kolmea käytöstä poistettua kaivoa. Heillä oli käytössään erikoisvarusteita, kuten köysiä ja valjaita.

The Sky Newsin mukaan viranomaiset eivät löytäneet kaivoista mitään katoamiseen liittyvää. Mirrorin mukaan Madeleinen vanhemmille Kate ja Gerry McCannille ei ole kerrottu, miksi kaivoja on tutkittu.

Kesäkuun alussa saksalaisviranomaiset kertoivat, että Madeleinen katoamisesta epäillään saksalaista, 43-vuotiasta Christian Brückneria, jonka uskotaan asuneen ajoittain Portugalin Algarvessa vuosina 1995–2007. Hänen matkailuautonsa oli kuvattu rannalla, lähellä katoamispaikkaa. Hänen portugalilainen matkapuhelimensa vastaanotti 30 minuutin puhelun Praia da Luzissa noin tunti ennen kuin Madeleine katosi. Brückner on aiemmin tuomittu raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja