Poliisin ja epäillyn pensaspalon sytyttäjän takaa-ajo tallentui kameralle ennätyskuumassa Kaliforniassa – maasto roihusi rajusti heti, kun mies poistui paikalta

Poliisin ja epäillyn maastopalon sytyttäjän takaa-ajo tallentui kameralle Kaliforniassa – maasto roihusi rajusti heti sen jälkeen, kun mies poistui paikalta 0:40
Poliisi jahtasi epäiltyä pensaspalon sytyttäjää Kalifornian Malibussa. Katso videolta, kuinka tuli levisi pitkin maastoista rinnettä!

Yhdysvaltain Kalifornia on kärvistellyt lämpöaaltojen kourissa, jotka ovat sytyttäneet lukuisia ja massiivisia maastopaloja. Nyt CNN raportoi kuitenkin palosta, jonka sytyttäjäksi epäillään paikallista miestä.

CNN kertoo poliisin ja miehen takaa-ajotilanteesta. Poliisi säntäsi miehen perään, sillä tämän epäiltiin sytyttäneen pensaan tuleen Malibussa.

Kuivassa maastossa pensaspalo levisi nopeasti ja poliisin helikopterikameralle tallentui synkkä savupilvi hiljaisen autotien laidalla.

CNN:n mukaan palo levisi rajusti sen jälkeen, kun epäilty oli poistunut paikalta.

Poliisin kertoo, että pakoauto kolaroi useamman henkilöauton kanssa, kun se kiiruhti virkavaltaa pakoon.

Mies saatiin kiinni ja myös pensaspalo saatiin nopean toiminnan ansiosta sammutettua.

Yhteensä satojatuhansia hehtaareja tulessa

Yleisesti Kalifornian maastopalot ovat nousseet osavaltion mittaushistorian suurimmiksi tällä viikolla, kun palot ovat levinneet jo yli 809 000 hehtaarin kokoiselle alueelle.

Palojen sammutusta vaikeuttaa se, että alueella on ollut ennätysmäisen kuumaa. Esimerkiksi Woodland Hillsissa mitattiin sunnuntaina 49 asteen lämpötila, joka on Los Angelesin piirikunnan mittaushistorian korkein.

Lue myös:

    Uusimmat