Mainos

Poliisilta erikoiset terveiset pyöräilijöille Turussa: Ruuvimeisseli voi olla tarpeen

Lounais-Suomen poliisi tutkii Turussa tapahtunutta polkupyörävarkauden yritystä. Ja samalla poliisi lähetti polkupyörien omistajille terveiset.

Poliisin mukaan valveutunut kansalainen havaitsi miehen ruuvailemassa polkupyörien renkaita irti Kerttulinkadulla lauantai-iltapäivällä hieman kolmen jälkeen.

– Mies ei näyttänyt polkupyörämekaanikolta, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Asiaa selvittelemään pyydettiin poliisi, jota miehen selittelyt eivät vakuuttaneet. Polkupyöriä ruuvaillut mies kuljetettiinkin putkaan pohtimaan edesottamuksiaan ja selityksiään.

– Polkupyörissä on harmillisen harvoin omistajastaan kertovia yksilöiviä tietoja, ja muutama irrotettu rengas jouduttiin jättämään kyseisten pyörien yhteyteen omistajia tavoittamatta, poliisi kertoo.

– Jos siis suunnittelet pyöräilemään lähtöä Turun Kerttulinkadulta, tarkista ihmeessä aluksi että renkaasi ovat tiukasti kiinni, ja pyöräsi muutenkin on liikennekelpoinen. Jos huomaat renkaan olevan löysällä tai irti, ruuvaa ihmeessä se kiinni ennen kuin lähdet ajamaan.

Poliisi pyytää niitä, joiden pyörä on joutunut käpälöidyksi ottamaan yhteyttä rikostutkintaan puhelinnumeroon 0295 446 864 ilmoittaakseen mahdollista asiaan liittyvistä vaatimuksista.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.