Mainos

Neuvokas koulupoika sai varastetun polkupyöränsä takaisin – voro yritti juosta poliisia karkuun

Alakouluikäinen poika ei jäänyt surkuttelemaan varastettua polkupyöräänsä, vaan hankki neuvokkaalla toiminnallaan kulkupelinsä takaisin.

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo, että pojan polkupyörä oli vohkittu Tampereen Pakkahuoneenaukiolta kaupan edestä noin kello 12.30 tänään.

Tarkkaavainen ja neuvokas poika oli kuitenkin havainnut, että hänen polkupyöränsä oli tuntemattoman miehen käytössä Koskikeskuksen tuntumassa Hatanpään Valtatiellä. Poika ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisipartio tavoitti ilmoituksen jälkeen tuntomerkkeihin sopivan miehen ja polkupyörän nopeasti. Kun poliisi selvitteli miehen henkilötietoja, tämä lähti juosten karkuun.

Poliisi ja vartija tavoittivat pyörävarkaan kahden jälkeen iltapäivällä Ratinan suvannon kevyenliikenteenväylältä. Pyörä luovutettiin takaisin omistajalleen.

Poliisi otti 34-vuotiaan miehen kiinni varkaudesta epäiltynä. Asiaa tutkitaan myös väärän henkilötiedon antamisena, koska ilmeni, että ennen karkuun lähtemistään hän oli ilmoittanut poliisipartiolle väärät henkilötiedot.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.