Mainos

Poliisilta huolestunut viesti tyhmänrohkeasta ilmiöstä: "Hyppiikö sinun lapsesi rekan eteen?"

Lounais-Suomen poliisi varoittaa huolestuttavasti yleistyneestä ilmiöstä Naantalissa jalostamolle vievällä Nesteentiellä.

Paikalle on alkuvuoden aikana hälytetty partio useita kertoja, kun poliisi on saanut ilmoituksia tiellä makaavista ja viime hetkellä sivuun hyppäävistä moponuorista. Lounais-Suomen poliisilaitoksen komisario Marko Luotosen mukaan tempausten paikat ovat vaihdelleet, mutta määrien vuoksi ei voida enää puhua yksittäistapauksista.

– Jalostamolla on tällä hetkellä huoltoseisokki, ja raskaan liikenteen määrä väylällä on tämän myötä noussut merkittävästi. Kymmenien tonnien painoisen yhdistelmäajoneuvon ohjaamoista on rajallinen näkyvyys, eivätkä ne pysähdy heti, poliisi muistuttaa.

Poliisin mukaan raisiolaisten ja naantalilaisten vanhempien olisi otettava selvää jälkikasvunsa vapaa-ajan touhuista nykyistä paremmin – vaikka useimmissa perheissä näin tehdäänkin. Poliisi ei ole vielä tavoittanut tällaisia tyhmänrohkeita tempeuksia harrastavia nuoria.

– Parhaassa tapauksessa poliisi tavoittaa mopotemppuilijan tai tiellä makaavan nuoren, kantaa tämän kotiinsa, ja kertaa elämän perusasioita tälle ja tämän vanhemmille.

– Surkeimmassa tapauksessa poliisin ikävänä tehtävänä on viedä nuoren kotiin mahdollisimman murheellinen viesti, poliisi jatkaa.

Juttua päivitetty 12.8. kello 9.28: Kommentit Lounais-Suomen poliisista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.