Poliisiaseman ovi rikottiin jouluyönä Kuopiossa, tekijä livisti ovesta kulkevista poliiseista huolimatta: "Hullun tuurista kiinni"

Jouluaaton ja -päivän välinen yö oli kotimaassa pääosin rauhallinen, mutta Kuopiossa jouluviettäjät työllistivät poliisia aseman ovilla saakka.

– Kuopion pääpoliisiaseman pääovi joutui aggressiivisen joulunviettäjän raivonpurkauksen kohteeksi joulupäivän aamuna kuuden jälkeen, tiedottaa Itä-Suomen poliisi. 

Raivonpurkauksessa poliisiaseman pääovi rikottiin jonkinlaista esinettä käyttäen. 

Poliisin mukaan tekijällä on ollut runsaasti onnea matkassa, sillä asemalla oli tapahtumahetkellä vuoronvaihto käynnissä ja ovista kulki poliiseja sisään ja ulos. 

– Tekijän kiinnijääminen tapahtumapaikalta oli niin sanotusti hullun tuurista kiinni, Itä-Suomen poliisista kerrotaan.

Oven rikkoja pääsi kaikesta huolimatta livistämään paikalta. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus vahingonteosta, ja poliisi selvittää tekijää.

Poliisi pyytää asiasta lisää tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisin vihjepuhelimeen numerossa 02 954 152 32 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja