Poliisia paennut mies joutui suorittamaan hätätankkauksen – bensan sijaan tankkiin lorahtikin dieseliä

Moottoripyöräpoliisi kuvasi uskomattoman takaa-ajon 23:51
Kolme vuotta sitten Helsingissä ja Espoossa jahdattiin moottoripyörällä paennutta pariskuntaa. Hurja video tallentui moottoripyöräpoliisin kameraan.

Lain kouraa paennut yhdysvaltalaismies sinetöi kohtalonsa varastettuaan autoonsa sopimatonta polttoainetta kesken karkumatkansa.

Oregonissa poliisi sai mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen kiinni 34-vuotiaan miehen, jota se etsi muun muassa ampuma-aserikoksesta epäiltynä.

Jeremy Hotha Thomasin kerrotaan uhanneen isäpuoltaan aseella ja ampuneen yhden laukauksen asunnossaan viime lauantaina. Thomasin isäpuoli hälytti poliisin, mutta ennen kuin virkavalta saapui paikalle, pakeni hän tyttöystävänsä ja 3-vuotiaan lapsensa kanssa vuosimallin 2017 Chevrolet Cruzellaan.

Poliisi kertoi auton tuntomerkit radiossa, ja kolmea tuntia myöhemmin viranomaiset saivatkin ilmoituksen hinausauton kuljettajalta, joka oli hälytetty avustamaan poliisin kuvausta vastaavaa ajoneuvoa. 

Hinausauton kuljettaja välitti auton sijainnin poliisille, joka saapui nopeasti paikalle ja pidätti Thomasin.

Alkutietojen perusteella Chevroletin akku oli hyytynyt, mutta lähempi tarkastelu osoitti, että autoon oli tankattu bensiinin sijaan dieseliä. Kaiken lisäksi Thomasin tankkaama polttoaine oli varastettu.

Lähde: KTVZ, Komo News

Lue myös:

    Uusimmat