Mainos

Poliisi yllättyi 10-vuotiaiden poikien röyhkeydestä – taskuista löytyi suuri määrä lahjakortteja

Helsingin poliisi kertoo Instagram-kuvapalvelussa takavarikoineensa suuren määrän lahjakortteja alle 10-vuotiailta pojilta. Lahjakortit löytyivät poikien hallusta, kun poliisi puhutteli poikia karkkinäpistykseen liittyen.

Poliisi latasi Instagram-kuvapalveluun tiedotteen tapauksesta. Päivityksen yhteydessä julkaistussa kuvassa on suuri määrä Google Play -kaupan lahjakortteja.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

 – Puhutuksen aikana poikien taskuista alkoi löytymään kuvassa näkyviä kortteja. Joukossa oli myös 100€ arvoisia iTunes latauskortteja. Pakko myöntää että yllätyin itsekin poikien röyhkeydestä. Kyseessä alle 10-vuotiaat kaverukset, Helsingin poliisi kertoo kuvan saatesanoissa.

Ilta-Sanomat kertoo, että vaikka alun perin poliisi arvioi lahjakorttien yhteisarvoksi 1050 euroa, on mahdollista, että kortit eivät ole minkään arvoisia. Tavallisesti kauppojen kassoilla myytävät kortit vaativat aktivoinnin, ennen kuin niitä voi käyttää maksuvälineenä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Timo Luoto Helsingin poliisilaitokselta kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että lahjakorttien arvo ja taloudellisen vahingon suuruus ei ole vielä selvillä.

– Jutun tutkinta on aivan alkuvaiheessa, joten lahjakorttien arvoa ei voi vielä tarkasti sanoa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.