Mainos

Poliisi tutkii Nelostien tapausta tapon yrityksenä: 23-vuotias nainen sai vakavia vammoja

Poliisi tutkii Nelostiellä Orimattilassa eilen sattunutta tapausta tapon yrityksenä, kertoo poliisi tiedotteessa.

Autossa matkustajana ollut 23-vuotias nainen sai vakavia vammoja. Teosta epäillään autoa kuljettanutta 32-vuotiasta lahtelaismiestä, joka kuoli poliisin luotiin.

Nainen kuljetettiin poliisin mukaan lääkärikopterilla sairaalaan, ja hän on yhä sairaalahoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa. Naista on saatu kuultua tänään.

MTV Uutisten tietojen mukaan mies oli puukottamassa naista hengiltä, kun poliisi ampui tätä. Lähteet luonnehtivat tekoa sankariteoksi. MTV Uutisten tietojen mukaan nainen ehti saada useita puukoniskuja.

Miehen auto oli suistunut ulos tieltä ennen tekoa, ja paikalle oli ajanut etelän suunnasta Helsingin poliisilaitoksen moottoripyöräpoliisi.

Poliisi oli joutunut käyttämään tilanteessa asetta, minkä seurauksena lahtelaismies menehtyi. Asiassa on aloitettu esitutkinta, jossa Itä-Uudenmaan syyttäjänvirasto selvittää voimakeinojen asianmukaisuutta.

Ennen epäiltyä tapon yritystä mies oli ajanut Nelostiellä Lahdesta etelään päin huomattavaa ylinopeutta ja tehnyt useita vaarallisia ohituksia. Orimattilan kohdalla auto oli suistunut tieltä.

Ajamisen osalta asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

2:31


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.