Mainos

Näitä asioita Nelostien ampumisesta ei vielä tiedetä – "mitä tapahtui ennen kaahailua?"

Nelostiellä sunnuntaina tapahtuneesta ampumisesta odotetaan tänään lisätietoja. MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilän mukaan tapauksessa on vielä paljon avoimeksi jääneitä kysymyksiä, joihin toivottavasti saadaan nyt vastauksia.

– Mitä on tapahtunut ennen kaahailua, puukotusta ja ampumista? Mistä kaikki sai alkunsa? Oliko nainen vapaaehtoisesti kyydissä, entä tapahtuiko jo aiemmin jotakin muuta?

Ennen Orimattilassa tapahtunutta kolaria ja ulosajoa 32-vuotias lahtelaismies oli ajanut Nelostiellä Lahdesta etelään päin huomattavaa ylinopeutta ja tehnyt useita vaarallisia ohituksia. Orimattilan kohdalla auto oli suistunut tieltä.

MTV Uutisten tietojen mukaan mies oli puukottamassa autossa matkustajana ollutta 23-vuotiasta naista hengiltä. Poliisi käytti tilanteessa asetta, minkä seurauksena lahtelaismies menehtyi. Itä-Uudenmaan syyttäjänvirasto selvittää voimakeinojen asianmukaisuutta.

Puukotettu nainen on yhä sairaalahoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa. Häntä on poliisin mukaan kuultu tapahtuneesta maanantaina.

Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä. Ajamisen osalta asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Muokattu juttua ja jutun otsikkoa, syyttäjän lisätiedosta tänään ei ole täyttä varmuutta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.