Mainos

Poliisi tutkii henkirikosta, ruumis kateissa – tapettiinko kadonnut Toni Rämänen?

Poliisi tutkii Äänekoskella paljastunutta henkirikosta, jossa uhrin ruumiin uskotaan hävitetyn.

Kouvolan poliisille ilmoitettiin viime torstaina, että Äänekoskella eräs paikallinen mies olisi surmannut asunnollaan miehen, minkä jälkeen tapahtumapaikka olisi puhdistettu ja ruumis hävitetty. Ilmoittaja oli saanut tiedon tapahtuneesta puhelimitse. Teon väitetään tapahtuneen 27.–28. elokuuta välisenä aikana.

Suoritetuissa tutkimuksissa henkirikosepäily on vahvistunut. Teosta epäilty 65-vuotias mies tavoitettiin viime lauantaina Heinolasta. Miehellä on aiempaa rikostaustaa. Mies tunnusti teon ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi. Poliisi kertoo yksityiskohtaisemmin tapahtumien kulusta vasta, kun se voi tapahtua tutkintaa vaarantamatta.

Uhria ei toistaiseksi ole löydetty, mutta poliisi pitää tähän mennessä suoritettujen tutkimusten perusteella todennäköisenä, että kyseessä on ollut Äänekoskelta viime viikolla kadonneeksi ilmoitettu Toni Rämänen.


Poliisi pyytää kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat olleet tekemisissä Toni Rämäsen kanssa lauantai-iltana 27.6.2016 tai sen jälkeen, ottamaan yhteyttä asian tutkijoihin p. 050 4560471. Poliisi on kiinnostunut myös kaikista muista tutkittavana olevaan rikokseen mahdollisesti liittyvistä tiedoista ja havainnoista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.