Mainos

Epäilty paljasti heittäneensä ruumiin sillalta – Toni, 34, löytyi viikko katoamisen jälkeen

Äänekosken henkirikoksen tutkinta on edistynyt, sillä rikoksen uhri on löytynyt.

Rikoksesta epäilty mies kertoi poliisille heittäneensä uhrin Konginkankaan sillalta veteen. Matilanvirralla käynnistettiin poliisikoiraa apua käyttäen etsintä, ja pelastuslaitoksen sukeltaja löysi uhrin viimein eilisiltana.

Uhrin henkilöllisyys on varmistunut, ja kyseessä on poliisin aiempien epäilyjen mukaisesti Äänekoskelta viime viikolla kadonneeksi ilmoitettu 34-vuotias Toni Rämänen.

Keski-Suomen käräjäoikeus on tänään vanginnut 65-vuotiaan äänekoskelaismiehen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Miehellä on aiempaa rikoshistoriaa.

Vihjepuhelu vei teon jäljille

Poliisi sai vihjeen henkirikoksesta puhelimitse. Vinkin perusteella nyt pidätetty mies olisi uhrin surmaamisen jälkeen siivonnut rikospaikan ja kuljettanut uhrin muualle. Ilmoittaja olisi itse saanut tiedot tapahtuneesta puhelimitse.

Yksityiskohtainen tiedottaminen tapahtumien kulusta ei poliisin mukaan ole toistaiseksi mahdollista, ja se tiedottaa seuraavan kerran vasta kuin kuulustelut on saatu päätökseen.

Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista tutkittavana olevaan rikokseen mahdollisesti liittyvistä tiedoista ja havainnoista, joista voi ilmoittaa suoraan tutkijoille puhelimitse numeroon 050 456 0471.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja