Mainos

Poliisi: Turun lokakuista asuntopaloa edelsi tappelu ja asuntomurto – kaksi miestä yhä vangittuna

Sudenkorennonkujalla Turussa sytytetyn asuntopalon taustalta on löytynyt tukku muita rikoksia. Poliisi on saanut tapahtumien esitutkinnan valmiiksi.

Paloa oli edeltänyt asuntomurto, joka oli tehty lokakuun 27. ja 28. päivän välisenä yönä. Murrossa asunnosta oli viety muun muassa televisio ja pelikone. Murron kohteena olleen asunnon omistaa yksi Sudenkorennonkujan asuntopaloon liittyvä henkilö.

Asianosaiset olivat ryhtyneet selvittelemään keskenään murtoa. Siksi he ja joukko muita miehiä olivat kohdanneet Sudenkorennonkuja 4:n parkkipaikalla. Kohtaamisesta oli sukeutunut tappelu, jonka vuoksi kaksi miestä oli toimitettu ensiapuun. Miehet olivat tapelleet 29.10.

Tappelua seuranneena yönä osa siihen osallistuneista oli lähtenyt Sudenkorennonkuja 4:ssä sijaitsevalle asunnolle, jonka ulko-oven ja eteisen he olivat sytyttäneet tuleen palavan nesteen avulla.

Asunnossa oli ollut sisällä kolme miestä, jotka olivat paenneet tulipaloa parvekkeelle. Poliisin mukaan tulipalo aiheutti heille välittömän hengenvaaran.

Poliisi tutki asiaa muun muassa törkeänä tuhotyönä. Useita miehiä on ollut kiinniotettuna. Kaksi miestä on edelleen vangittuna asian vuoksi.

Tapaus siirtyy Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon syyteharkintaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.