Poliisi toivoo vihjeitä Nurmijärveltä kadonneesta naisesta – paikannettu viimeksi Helsinki-Vantaalle

Poliisi toivoo vihjeitä perjantaina Nurmijärveltä kadonneesta 40-vuotiaasta naisesta.

Sosiaalisessa mediassa leviää päivitys, jossa etsitään perjantaina 24. maaliskuuta Nurmijärvellä kadonnutta nelikymppistä naista. Päivityksen mukaan nainen on paikannettu viimeisen kerran Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyyteen.

Naisen kerrotaan liikkuneen tätä ennen mahdollisesti Rajamäellä, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja vierailleen mahdollisesti jossain pääkaupunkiseudun hotellissa.

Nainen on 165 senttiä pitkä ja hoikkavartaloinen. Muiksi tuntomerkeiksi kerrotaan puoleen selkään ulottuvat ruskeat hiukset ja silmälasit. Katoamishetkellä hänellä on ollut yllään puolipitkä musta takki, mustat farkut ja mustat lenkkarityyliset kävelykengät. Päässä naisella voi olla musta pipo.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että naisesta on tehty katoamisilmoitus. Poliisin mukaan naisen omaiset ovat paikantaneet tämän matkapuhelimen viimeksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Ylikonstaapeli Jukka Ovaskainen pitää mahdollisena, että nainen on noussut lentoasemalla lentokoneeseen. Poliisi on käynyt Ovaskaisen mukaan läpi muutamia kotimaan- ja ulkomaanlentojen matkustajalistoja, mutta toistaiseksi naisesta ei ole tehty havaintoja.

Poliisi pyytää vihjeitä naisen liikkeistä päiväsaikaan numeroon 0295 435061, ilta- ja yöaikaan 0295 436822 tai kiireellisissä tapauksissa hätänumeroon 112.

Artikkelia muokattu 27.3.2017 kello 8:42: Kadonnut on löydetty menehtyneenä. Omaisten toiveesta henkilön nimi ja kuva on poistettu artikkelista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja