Mainos

Poliisi: Tampereen vastaanottokeskuspalo ei näytä tahallaan sytytetyltä

Tampereen Rautaharkossa sijaitsevan vastaanottokeskuksen palo syttymissyy ei ole edelleenkään selvinnyt.

Poliisin mukaan palon sytyttämistä tahallaan ei voi edelleenkään poissulkea, mutta sen todennäköisyys tutkinnassa on vähentynyt. Varteenotettava vaihtoehto palon syttymiselle on varomaton tulenkäsittely.

Palosta teki hälytyksen vastaanottokeskuksen vartija yöllä klo 00.45. Palon oli nähnyt havainnut ensimmäisenä keskuksen asukas.

Palo oli syttynyt rakennuksen toisessa päädyssä rappukäytävässä. Käytävässä oli säilytetty materiaalia, joka oli syttynyt. Palon oli sammuttanut kaksi talon asukasta yhdessä vartijan kanssa, eikä se ehtinyt levitä rapusta pidemmälle.

Poliisi on puhuttanut päivän aikana lähes kaikki rakennuksen asukkaat. Puhutuksissa ei ole tullut esille, miten palo olisi saanut alkunsa. Kellään ei myöskään ole ollut havaintoja alueella tai rakennuksessa palon aikaan liikkuneista ulkopuolisista henkilöistä.

Palopaikan rapun edessä on rakennuksen asukkaiden käyttämä tupakkapaikka. Vaikka ohjeiden mukaan tupakkapaikalle ei saisi kulkea rappukäytävän kautta, puhutuksissa on ilmennyt näin käyneen.

Palon syyn tutkinta jatkuu ja poliisi kaipaa edelleen tietoa ja havaintoja paloon liittyen.

Erityisesti kiinnostaa alueella palon aikaan liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista. Tiedot voi soittaa numeroon 02954 45890 tai sähköposti: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.