Mainos

Poliisi: Tampereen öisestä puukerrostalon palosta kiinniotto

Poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen Tampereella viime yönä sattuneen tulipalon tiimoilta. Kiinni otettu on poliisin mukaan talon asukas.

Vuonna 1984 syntynyttä miestä epäillään yleisvaaran tuottamuksesta. Neljän asunnon puukerrostalo paloi maan tasalle Tampereen Vuohenojalla viime yönä. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Rikoskomisario Jari Kinnusen mukaan yleisvaaran tuottamus voi liittyä esimerkiksi ymmärtämättömyyteen, huolimattomuuteen tai varomattomuuteen.

Poliisin paikkatutkinnassa on varmistunut, että tulipalo on todennäköisesti saanut alkunsa talon saunasta. Poliisi kuulustelee epäiltyä sekä muita asukkaita, jotta saunan syttymisen syy selviäisi.

Kun palo havaittiin, talossa oli sisällä kolme asukasta ja kaksi kylässä ollutta ihmistä. Sauna sijaitsee talon kellarikerroksessa.

Ennen kuin palo huomattiin, tilanne oli poliisin mukaan ehtinyt kehittyä niin pitkälle, että saunan päädyn puoleisesta yläkerran asunnosta oli poistuttava ikkunan kautta.

Palossa loukkaantui lievästi yksi ihminen. Ainekset kohtalokkaampiin henkilövahinkoihin ovat poliisin mukaan olleet ilmeiset. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran tiistaina.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.