Mainos

Poliisi: Pirkkalan risukasapalo saattaa kuulua tahallaan sytytettyjen palojen sarjaan

Poliisi epäilee, että viime yönä Pirkkalassa Kurikan alueella palaneet risukasat sytytettiin tahallaan.

Suurten risukasojen palosta syntyi runsaasti savua, joka Liikenneviraston mukaan heikensi näkyvyyttä kolmostiellä eli läntisellä kehätiellä Pirkkalan ja Linnakorven liittymän välillä aamuyöllä.

Nokian poliisiasemalla ovat tutkittavina myös viime kuun lopulla Pirkkalan Satamakadulla tapahtunut omakotitalon puuvajan tulipalo ja Naistenmatkantiellä tapahtunut autotallirakennuksen tulipalo. Kaikki palot on poliisin käsityksen mukaan sytytetty tahallaan.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pauli Pitkäkoski kertoo, että yöaikaan syttyneille paloille ei ole löydetty luonnollista syttymissyytä.

– Palot vaikuttavat tahallaan sytytetyiltä sen tuntemuksen mukaan, mikä poliisilla on tällaisista tapauksista, Pitkäkoski sanoo.

Pitkäkosken mukaan tutkinta on vielä alkutekijöissään.

– Tulipalo on siitä paha, että se yleensä tuhoaa kaikki jäljet. Eikä syttymissyyn selviäminenkään vielä usein johda tekijän jäljille.

Poliisi toivoo mahdollisia havaintoja tapahtumista puhelimitse virka-aikana 0295415051 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Hälytyskeskus sai viime yönä ilmoituksen maastopalosta Kurikantiellä ennen kello kolmea yöllä, ja pelastuslaitos sai savun hajusta lukuisia ilmoituksia. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.