Poliisia kiinnostanut parransänkinen mies on tunnistettu Turussa – teinityttöön fyysistä kontaktia ottanut ehkä syyllistynyt muihinkin samanlaisiin tekoihin

Poliisia kiinnostanut Turun Vätissä liikkunut mies on poliisin mukaan nyt tunnistettu. Noin 60-vuotias mies oli ottanut fyysistä kontaktia teinityttöön ja saattaa uusien havaintojen perusteella olla syyllistynyt muihinkin samankaltaisiin tekoihin.

Lounais-Suomen poliisi kertoi aiemmin tällä viikolla noin 60-vuotiaasta miehestä, joka oli 13. tammikuuta jutellut ja ottanut fyysistä kontaktia teini-ikäiseen tyttöön Turun Vätissä.

Miehellä olivat tuolloin yllään musta pipo, mustat hanskat ja musta takki. Tuntomerkkeinä olivat lisäksi parransänki, roikkuvat silmäluomet, tuuheat kulmakarvat ja luomia kasvoissa.

Mies saatiin poliisin mukaan tunnistetuksi yleisövihjeiden avulla.

– Poliisi sai asiasta useita havaintoja, joista on ollut suuri apu miehen henkilöllisyyden selvittämisessä ja tutkinnan suuntaamisessa. Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä ja avusta tutkinnassa, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Mies on ehkä syyllistynyt muihin samanlaisiin tekoihin

Poliisin mukaan saapuneiden yhteydenottojen perusteella on mahdollista, että kyseinen mies liittyy muihinkin samankaltaisiin tapauksiin.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa asiakokonaisuuden tutkintaa ja ottaa yhteyttä ihmisiin, joihin on saatujen yhteydenottojen perusteella kohdistunut jonkin rikoksen tunnusmerkistön mahdollisesti täyttävä teko.

Poliisille voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, jos epäilee joutuneensa kyseisen miehen tekemän rikoksen uhriksi. Muihin asioihin liittyvät rikosilmoitukset tulee jättää poliisin verkkosivuilla tai lähimmällä poliisiasemalla.

Tutkinnallisista syistä tapauksesta ei ole poliisin mukaan tässä vaiheessa mahdollista kertoa enempää.

Lue myös:

    Uusimmat