18-vuotiaan naisen sieppaamisesta epäilty vatsakas keski-ikäinen Opel-mies on saattanut seurata naisia jo aiemmin – poliisi pyytää havaintoja

Pyyntö linkittyy tammikuussa ilmoitettuun tapaukseen, jossa epäillään muun muassa törkeää vapaudenriistoa. 18-vuotias nainen oli marraskuussa kolme päivää kadoksissa.

Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja Opelilla liikkuneesta miehestä, jonka epäillään seuranneen naisia erityisesti Halisten, Ylioppilaskylän ja Nummenmäen alueella Turussa.

Hän on liikkunut ainakin marraskuussa hopeanharmaalla Opel-merkkisellä autolla Turussa ja tiettävästi tarkkaillut ja seuraillut naisia. Poliisi kaipaa havaintoja marraskuulta, mutta myös sen jälkeen ja jopa vuosia sitä ennen. 

Miehen tiedetään liikkuneen ainakin Halisten, Ylioppilaskylän ja Nummenmäen alueilla.

Kaikkia tarkkailun, seurailun tai mahdollisen lähestymisen kohteeksi joutuneita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Kaikki muutkin havainnot ovat toivottuja, poliisi tiedottaa.

Mies on noin 180-senttinen, 50-vuotias kantasuomalainen mies. Hän on poliisin mukaan vaalea, vatsakas ja roteva, ja hänellä on korviin ylettyvät hiukset. Hän on myös saattanut käyttää silmä- tai aurinkolaseja.

Mies on vangittuna

Asian selvittely liittyy 8. marraskuuta Turussa kadonneen 18-vuotiaan naisen katoamiseen. Nainen löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen.

Tammikuussa poliisi kertoi kiinniottaneensa tapaukseen liittyen miehen, jota epäillään muun muassa törkeästä vapaudenriistosta.

Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on nyt syytä epäillä, että tarkkailua ja seurantaa olisi tapahtunut muulloinkin.

Poliisi painottaa, että tutkinnan kohteena oleva mies on edelleen vangittuna ja poliisi jatkaa yhä marraskuisen tapauksen esitutkintaa.

Poliisille voi ilmoittaa havaintoja vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja