Mainos

Poliisi paljastaa – tämä huolestuttava ilmiö esiintyy jatkuvasti liikenteessä: "Kun ihmettelee, että miksi tuo auto ajaa niin hassusti..."

2:48
Suomen surkein kuski -ohjelman juontaja Eero Ettala Possen piinapenkissä

Suomen surkein kuski -ohjelman tuomarina toimiva poliisin ajokouluttaja Sari Nuolikoski paljastaa yhden yleisimmistä liikenteessä esiintyvistä häiriöistä. 

Suosittu Suomen surkein kuski palaa pian MTV3-kanavalle uuden, kuudennen tuotantokauden jaksojen kera. 

Ohjelmassa seurataan kahdeksaa maamme huonointa kuskia, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ajotaituruutta vaativissa tehtävissä. Parhaimmin tehtävistä suoriutuneet kuskit tiputetaan kisasta pois, kunnes jäljellä on enää Suomen surkein kuski.

Kuskien suorituksia pääsee arvioimaan tänäkin vuonna tuttuun tapaan vanhempi konstaapeli ja poliisin ajokouluttaja Sari Nuolikoski Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta. Nuolikosken mukaan tuleva kausi on jälleen, kuten aikaisempinakin vuosina sykähdyttävä sekä monella tapaa silmiä avaava. 

Nuolikoski kertoo, että tälläkin kaudella kuskien keskuudessa toistuvat hälyttävät virheet. 

– Välinpitämättömyys, semmoinen hällä väliä -asenne, että kyllähän minä tämän hoidan, sellaisia kuskeja sieltä löytyy. 

Poliisin työssä hurjimpia tilanteita, joihin Nuolikoski on törmännyt liikenteessä, ovat tapaukset, jolloin ajoneuvo lähtee karkuun poliisia. Takaa-ajotilanteet voivat äityä vaaralliksi, sillä muu liikenne ei välttämättä huomioi kuin edellä ajavan auton. 

Nuolikosken mukaan on yksi erittäin huolestuttava asia, joka toistuu liikenteessä vähintään kerran jokaisessa työvuorossa. 

– Kun ihmettelee, että miksi tuo auto ajaa niin hassusti ja ajaa työautolla siihen viereen niin huomaa, että siellä räplätään kännykkää. 

Suomen surkein kuski MTV3-kanavalla 29.10. klo 20 alkaen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja