Mainos

Pieni poika jäi auton alle Oulussa – kuljettaja pakeni paikalta

Oulussa 11-vuotias polkupyörällä liikkeellä ollut poika on jäänyt auton alle, kertoo Oulun poliisilaitos. Alustavan tiedon mukaan poika loukkaantui alaraajoihin. 

Poliisin mukaan törmäyksessä osallisena ollut autoilija pakeni paikalta. Poika kuvasi autoa tummaksi ja pienehköksi. Auto on voinut vaurioitua keulaosastaan törmäyksessä. 

Tapaus sattui Neitsytkorventiellä kuuden aikaan illalla. Poliisi pyytää havaintoja alueella kyseiseen aikaan liikkuneista tuntomerkkeihin sopivista ajoneuvoista poliisin vihjenumeroon 029 541 6194.

Vastaava tapaus eilen Lapissa

Lapin Pellossa sattui eilen vastaava onnettomuus, kun 9-vuotias tyttö jäi pyöräillessään auton alle risteysalueella ja loukkaantui vakavasti.

Auton kuljettaja ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle siitä huolimatta, että tyttö ajautui törmäyksen johdosta ajokaistalle ja tytön pyörä juuttui auton keulaan.

Lapin poliisilaitos tiedottaa, että tytön tilanne on vakava, mutta vakaa. Yliajajan henkilöllisyys ei ole vielä selvinnyt ja poliisi pyytäänkin tapauksesta jotain tietäviltä edelleen havaintoja ja vihjeitä numeroon 0295 466 156 tai sähköpostiosoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.