Mainos

Poliisi: Joutsenon teinimurhan motiivi vielä hämärän peitossa

Poliisin mukaan henkirikoksesta ilmoittivat hätäkeskukseen 16-vuotiaan tytön läheiset. He olivat lähteneet yöllä etsimään tyttöä, kun tämä ei ollut saapunut kotiin sovitusti.

– Asia on tullut ilmi läheisten huolesta. Kun ei ole tullut kotiin, ja sitten on lähdetty etsimään. Hänet on sitten löydetty ja siitä on ilmoitettu hätäkeskukseen, kertoo tutkinnanjohtaja Petri Korpisammal viikonlopun murheellisista tapahtumista MTV Uutisille.

Poliisin mukaan varsinaista motiivia ei ole vielä saatu selville.

– Se on meillekin vielä arvoitus. Tässä vaiheessa on keskitytty illan tapahtumiin. Ihan yksityiskohtaisesti on selvitetty, mitä tässä on tapahtunut. Syy on meille vielä hämärän peitossa.

Poliisi kertoo tietävänsä, miten ja millä välineillä uhri surmattiin, mutta tutkinnallisista syistä näistä ei kerrota julkisuuteen.

Epäillyn jäljille poliisi kertoo päässeensä hyvin pian uhrin löytymisen jälkeen.

- Epäilty otettiin kiinni kotoaan. Hän oli viimeinen, jonka kanssa uhri on nähty, Korpisammal kertoo.

Murhasta epäiltynä vangittu 19-vuotias mies on kertonut käyttäneensä perjantai-illan aikana alkoholia kohtuudella. Huumeiden käytöstä ei ole viitteitä.

Poliisin mukaan ainut tutkintanimike tällä hetkellä on murha. Myös seksuaalirikoksen mahdollisuus selvitetään, mutta mitään tällaista ei ole tullut esiin.

Asianajaja Jorma Nissilä kertoo, ettei hänen päämiehellään ole aikaisempaa rikoshistoriaa.

– Hän myöntää tällä hetkellä käyttäneensä uhria kohtaan väkivaltaa.

Nissilän mukaan uhri ja epäilty olivat tuttuja toisilleen kaveripiiristä. Hän ei halunnut tänään kommentoida, miten epäilty on jälkikäteen suhtautunut tekoonsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.