Poliisi hälytettiin paikalle apua huutaneen lapsen takia – kyseessä olikin nelijalkainen otus

Kaupunki sulki rannan"väliaikaisesti", mutta sitten merinorsut iskivät 2:00
Kaupunki sulki rannan "väliaikaisesti", mutta sitten merinorsut iskivät. Aiheesta lisää videolla.

Maanviljelijä kertoi, että vuohi oli jäänyt päästään kiinni aidan väliin ja alkanut huutaa. Poliisikeikasta uutisoi muun muassa CBC-sivusto.

27. tammikuuta Ottawassa poliisi sai ilmoituksen lapsesta, joka oli huutanut apua kaupungin länsipuolella olevassa metsikössä. Lähellä asuva henkilö oli soittanut ja kertonut kuulleensa lapsen avunhuutoja.

Vuohi oli jäänyt jumiin

Poliisi saapui paikalle ja aloitti etsinnät. Lasta ei kuitenkaan löytynyt. Niinpä he alkoivat jututtaa alueen asukkaita.

Eräässä talossa asui kolmelapsinen perhe. Saavuttuaan paikalle perheen isä kertoi, että hänen vuohensa oli huutanut aiemmin. Kun hän oli mennyt katsomaan sitä, hän oli nähnyt sen pään jääneen jumiin aidan väliin.

Poliisi kertoi tapahtuneesta tiedotteessaan: ”Maanviljelijä sanoi, että äänen saattoi erehdyksessä sekoittaa lapsen kirkumiseen. Hän johdatti virkailijat alueelle, ja juuri sieltä äänet olivatkin olleet peräisin.”

Vaikka tämä tapaus olikin hilpeä erehdys, poliisi muistuttaa silti, että epäilyttävästä toiminnasta pitää ilmoittaa saman tien poliisille.

”Ei vara venettä kaada”, tiedotteessa todettiin.

Lähteet: Cbc.ca, Nypost.com

Lue myös:

    Uusimmat