Poliisi epäilee kahta miestä myymälävarkaudesta Virginiassa – naamioituivat pistämällä vesimelonit päähänsä: "Tällaista ei tosiaan näe kovin usein"

Ryöstäjät iskivät huoltoasemalle Virginiassa vesimelonit päissä – toinen tekijöistä saatu kiinni 0:56

Myymälävarkaudesta epäillyillä henkilöillä oli ollut päässään vesimelonista kaiverretut päähineet. 

Virginialaisen Louisan kaupungin poliisi epäilee kahta miestä myymälävarkaudesta. Erikoisen tapauksesta tekee se, että epäillyt olivat pitäneet päässään vesimeloneja, joissa oli silmille reiät. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Poliisi julkaisi kuvia kaksikosta Facebook-sivullaan ja pyysi paikallisten apua heidän löytämiseensä. Heidät haluttiin löytää liittyeen myymälävarkauteen, joka tapahtui 5. toukokuuta eräässä ruokakaupassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toinen epäillyistä pidätettiin

CNN:n tietojen mukaan yksi henkilö pidätettiin tapaukseen liittyen perjantaina. Toinen on vielä karkuteillä.

Charottesville Daily Progress -sivuston mukaan ihmiset, jotka olivat nähneet kaksikon muualla kaupungissa, olivat napanneet heistä kuvia ja julkaisseet ne Facebook-päivityksen kommenttikentässä. 

Kiinni saatu epäilty 20-vuotias mies

Pidätetty henkilö on 20-vuotias mies. Hän on saanut syytteen muun muassa myymälävarkaudesta ja alkoholin hallussapidosta alaikäisenä. 

– Tällaista ei tosiaan näe Louisan kaupungissa kovin usein, poliisipäällikkö Tom Leary kommentoi CNN:lle.

– Olemme pieni, rauhallinen kaupunki täynnä kovasti töitä tekeviä ihmisiä ja tämänkaltaiset tapaukset ovat aika epätavallisia 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat