Eteläkorealainen jalkapallojoukkue tilasi katsomon täytteeksi "ensiluokkaisia mallinukkeja" – olivatkin todellisuudessa jotain paljon härskimpää

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Marraskuussa teimme jutun nykyaikaisita seksileluista.

Eteläkorealainen jalkapallojoukkue FC Seoul pyysi anteeksi sen jälkeen, kun stadionin katsomoon asetellut mallinuket paljastuivat seksileluiksi. Kiusallisesta kömmähdyksestä uutisoi muun muassa BBC.

Eteläkorealainen jalkapallojoukkue FC Seoul joutui kiusallisen mediahuomion kohteeksi, kun kävi ilmi, että sen kotistadionin katsomoon asetellut mallinuket olivatkin seksinukkeja. Nuket oli aseteltu katsomoon, kun joukkue pelasi ensimmäisen K League 1 -kauden kotipelinsä sunnuntaina 17. toukokuuta Gwangju FC:tä vastaan. Yleisöä ei ollut paikalla osana koronaviruksen vastaisia toimia.

Jotkut ottelua netistä seuranneet katsojat huomasivat, että mannekiinit näyttivät enemmän seksinukeilta. Lisäksi joissain nukeissa oli seksisivujen verkko-osoitteita. FC Seoul pyysi tapahtunutta anteeksi. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä..

Nuket tarjonneen yrityksen taustoja ei tarkistettu

Ennen ottelua yritys nimeltä Dalcom oli tarjoutunut täyttämään joitain tyhjiä paikkoja katsojien korvikkeeksi ja FC Seoul oli suostunut. Katsomoon oli aseteltu kaiken kaikkiaan 30 mallinukkea, joista 25 oli naisia ja viisi miehiä. 

Klubin edustaja Lee Ji-hoon kertoo BBC:lle, että Dalcom oli vakuuttanut, että nuket eivät liittyneet seksiin millään tavalla, vaan että ne olivat "ensiluokkaisia mallinukkeja". Joukkue myönsi, että nuket oli tilattu yritykseltä, joka valmistaa seksinukkeja. Lee kertoo, että hän oli ajatellut, että nuket näyttivät "hyvin ihmismäisiltä" eikä hänen mieleensä edes juolahtanut, että ne voisivat olla seksileluja.

Tarkoitus oli ollut piristää tunnelmaa

The Guardian -lehti kertoo, että joukkue pyysi tapahtunutta anteeksi Instagramissa julkaistussa päivityksessä. Lehti kertoo, että FC Seoulin mukaan koko juttu johtui sekaannuksesta. Klubin mukaan he olivat tarkistaneet asian yrityksen kanssa ja saaneet vakuutuksen siitä, että nukkeja ei ollut tarkoitettu seksikäyttöön.

FC Seoulin mukaan tarkoitus oli ollut piristää tunnelmaa näinä vaikeina aikoina. Kirjoituksessa vakuutetaan, että vastaavaa ei tapahdu toiste.

Lue myös:

    Uusimmat