Poliisi auttoi äitiä synnyttämään tien sivussa – vauva sai nimen auttajan mukaan

Tennesseessä vastasyntynyt tyttö on saanut nimensä poliisin mukaan, joka auttoi häntä syntymään maailmaan. Tapauksesta uutisoivat Yahoo Lifestyle ja News Channel9.

Kun viimeisillään raskaana oleva Bridgette Crumley ja hänen aviomiehensä Bryan alkoivat pakata autoa sairaalalähtöä varten viime tiistaiaamuna, he eivät arvanneet, kuinka vähän aikaa lapsen syntymään todellisuudessa oli. Bridgette tunsi vain hiukan kipuja.

Sairaalaan matkalla oli pariskunnan lisäksi myös heidän 3-vuotias poikansa sekä Bryanin äiti. Autossa Bridgetten supistukset alkoivat tihentyä.

– Kun supistukseni tulivat viiden minuutin välein, tiesin, ettei menisi enää pitkään, Bridgette kertoo Yahoo Lifestylelle.

Pian Bridgette saattoi nähdä jo vauvan pään. Hänen miehensä soitti hätänumeroon, ja he pysäyttivät autonsa valtatien sivuun.

Katso alla olevalta videolta keskustelua koti- ja laitossynnytyksen eroista ja eduista! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:43

"Aivan kuin hän olisi tehnyt niin ennenkin"

Pian paikalle tuli poliisiauto. Ensimmäisenä Crumleyn perheen auton saavutti konstaapeli Sierra Reprogal, jota Bridgette kuvaa ”enkeliksi”.

– Kun hän saapui paikalle, vauva oli puoliksi ulkona. Muistan hänen kävelleen paikalle, katsoneen minua, sitten vauvaa ja ryhtyneen töihin aivan kuin hän olisi tehnyt niin ennenkin. Hän ei missään vaiheessa poistunut näkökentästäni, ja vain otti kiinni ja alkoi vetää, kun minä työnsin, Bridgette kuvaa.

Sierra auttoi lapsen tien sivussa maailmaan, ja varmisti vielä, että lapsi oli kunnossa ja hengitti. Poliisi kietoi vauvan peittoon ja laski tämän tuoreen kolmen lapsen äidin syliin.

Pian ambulanssi saapui paikalle. He katkaisivat napanuoran ja kuljettivat äidin ja lapsen sairaalaan.

Vauva sai nimen poliisin mukaan

– Se oli ensin pelottavaa ennen kuin hän [Sierra] saapui, koska en tiennyt, mitä tapahtuisi, olisiko vauva kunnossa. Jos hän ei olisi tullut paikalle, en tiedä, mitä olisimme tehneet, Bridgette kuvailee.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös konstaapeli Sierra kuvailee kokemusta yhdeksi parhaimmista, jossa hän on koskaan ollut mukana. Facebook-julkaisussaan hän myös ylisti tuoreen äidin vahvuutta ja kuinka hyvin hän selvisi vaikeissa olosuhteissa.

Sairaalassa vanhemmat päättivät kunnianososoituksena nimetä vauvan konstaapelin mukaan. Aiemmin perhe ajatteli nimetä lapsen Isabella Marie Crumleyksi, mutta nyt hän sai nimekseen Isabella Sierra-Marie Crumley.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja