Polar esitteli uuden juoksukellon - mukana GPS ja sykemittari

Suomalainen Polar on esitellyt uuden M430-kellonsa, jota se kutsuu ”huipputason juoksukelloksi”. M430 on varustettu GPS-yhteyksillä ja sykemittarilla, joten erillistä sykevyötä kellon ostaja ei tarvitse.

Polar M430 on 12 millimetriä paksu ja painaa 51 grammaa. Näytön tarkkuus on 128 x 128 pikseliä. 240 milliampeeritunnin akun pitäisi kestää kahdeksan tuntia, kun sykemittaus sekä GPS-paikannus on päällä.

Ulkona juostessa matka, korkeuserot ja nopeudet kello tunnistaa GPS:n avulla, mutta sisätiloissa kello mittaa vauhdin ja matkan ranteen liikkeestä. Tällöin tulokset eivät luultavasti ole tarkkoja. ”Polar M430 seuraa harjoituksesi askelia, matkaa ja kaloreita sekä untasi ja laskee näistä päivittäisen aktiivisuustavoitteen”, kerrotaan Polarin verkkosivuilla.

Polar Flow’n avulla kellon keräämät tiedot voi viedä älypuhelimeen sovelluksen kautta. Sovellus on saataville Androidille Google Playsta ja iOS:lle App Storesta.

Polar M430 tulee myyntiin lähiaikoina 229,90 euron hintaan. M430 tulee saataville mustana, valkoisena ja oranssina. Se tulee myyntiin niin Polarin verkkokaupassa kuin lukuisilla jälleenmyyjillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja