Pokémon GO -pelin halloween-erikoisuudet alkavat torstaina – tätä kaikkea on luvassa

Videolla kerrotaan, miten Pokemon Gota pelataan.

Maailmalla suosittu halloween lähestyy, ja niin tekevät myös Pokémon GO:n erikoistapahtumat. Halloweenin aikaan peli tarjoaa perinteisesti paljon uutta tehtävää ja napattavaa, Niantic kertoo blogissaan.

Halloween-juhlallisuudet alkavat 17. lokakuuta ja päättyvät 1. marraskuuta. Tapahtuman aikana pelihahmolle on ostettavissa lukuisia erikoisasusteita, kuten Cubone- tai Litwick-teemaisia lippalakkeja ja Mimikyu-reppuja. Lisäksi pelaajat pääsevät vapauttamaan Team GO Rocket -jengiltä lisää Pokémoneja, joiden joukossa hahmoja useista eri sukupolvista.

Halloween on kummitusten aikaa, joten luonnollisesti Dark- ja Ghost-tyypin Pokémoneja ilmestyy tavanomaista useammin juhlallisuuksien aikana sekä luonnossa että munista. Raid-otteluissa on puolestaan mahdollista kohdata voimakas Darkrai, ja myös Gastly ja Murkrow tekevät Raid-debyyttinsä. Viidennen sukupolven Yamask saapuu ensi kertaa GO:hon, ja sen voi saada kokoelmiinsa myös shinynä, siis erikoisväritteisenä.

Raid-Pokémonit, kuten Squirtle, Charmander ja Bulbasaur saattavat olla pukeutuneet Halloweenin hengessä toisiksi hahmoiksi, kuten villinä napattava Pikachukin.

Tapahtuman aikana pelaajat saavat Pokémon-karkit (Candy) kaksinkertaisina napatessaan tai vaihtaessaan Pokémoneja tai lähettäessään niitä professori Willow’lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja