Pokémon GO -pelin halloween-erikoisuudet alkavat torstaina – tätä kaikkea on luvassa

Videolla kerrotaan, miten Pokemon Gota pelataan.

Maailmalla suosittu halloween lähestyy, ja niin tekevät myös Pokémon GO:n erikoistapahtumat. Halloweenin aikaan peli tarjoaa perinteisesti paljon uutta tehtävää ja napattavaa, Niantic kertoo blogissaan.

Halloween-juhlallisuudet alkavat 17. lokakuuta ja päättyvät 1. marraskuuta. Tapahtuman aikana pelihahmolle on ostettavissa lukuisia erikoisasusteita, kuten Cubone- tai Litwick-teemaisia lippalakkeja ja Mimikyu-reppuja. Lisäksi pelaajat pääsevät vapauttamaan Team GO Rocket -jengiltä lisää Pokémoneja, joiden joukossa hahmoja useista eri sukupolvista.

Halloween on kummitusten aikaa, joten luonnollisesti Dark- ja Ghost-tyypin Pokémoneja ilmestyy tavanomaista useammin juhlallisuuksien aikana sekä luonnossa että munista. Raid-otteluissa on puolestaan mahdollista kohdata voimakas Darkrai, ja myös Gastly ja Murkrow tekevät Raid-debyyttinsä. Viidennen sukupolven Yamask saapuu ensi kertaa GO:hon, ja sen voi saada kokoelmiinsa myös shinynä, siis erikoisväritteisenä.

Raid-Pokémonit, kuten Squirtle, Charmander ja Bulbasaur saattavat olla pukeutuneet Halloweenin hengessä toisiksi hahmoiksi, kuten villinä napattava Pikachukin.

Tapahtuman aikana pelaajat saavat Pokémon-karkit (Candy) kaksinkertaisina napatessaan tai vaihtaessaan Pokémoneja tai lähettäessään niitä professori Willow’lle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja