Mainos

Pojalta levisi juoma pitkin kaupan lattiaa – isän suhtautuminen mykisti tilannetta seuranneen naisen: "Minulla ei ole sanoja"

Raivoamisen sijaan isä suhtautui poikansa aiheuttamaan sotkuun ihailtavan ymmärtäväisesti.

Kalyenne Marie kirjoittaa Facebookin Love What Matters -sivustolla liikuttuneensa siitä, kuinka hienosti isä hoiti tilanteen, jossa hänen pieneltä pojaltaan tipahti jäähilejuoma kaupan lattialle. Värikäs ja tahmea juoma oli levinnyt ympäriinsä pitkin pöytää ja lattioita.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poika katsoi isäänsä ja pyysi heti anteeksi. Isä ei suuttunut, vaan ehdotti pojalle, että he menisivät yhdessä hakemaan paperia ja siivoaisivat sotkun.

Kun he olivat saaneet lattian kuivattua, isä lohdutti arviolta 6–7 vuoden ikäistä poikaansa.

– On tärkeää, että opit jatkossa olemaan tarkkaavaisempi. Kun opit huomioimaan paremmin, mitä ympärilläsi tapahtuu, tällaisia vahinkoja ei pääse tapahtumaan.

– Vahinkoja voi ehkäistä, mutta on silti ihan hyväksyttävää, jos niitä joskus tapahtuu. Kun osaat ottaa virheistäsi vastuun, asiat ovat korjattavissa. Jotkut virheet voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä, mutta jos sinusta tuntuu, ettet selviä jostain asiasta yksin, älä koskaan pelkää pyytää apua.

Tilannetta todistanut Marie oli vaikuttunut isän sanoista.

– Minulla ei ole sanoja. Tuo on oikeaoppista vanhemmuutta, Marie hehkuttaa päivityksen lopuksi.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.