Mainos

Äiti varoittaa muita vanhempia keittiössä sattuneesta tapaturmasta: ”Melkein tapoin hänet”

Äiti kehottaa vanhempia noudattamaan erityistä varovaisuutta kotiaskareiden parissa. Yksi huolimaton hetki oli maksaa hänen lapsensa hengen.

Äiti ja bloggari Bec Crombie kertoo olevansa niin kutsuttu helikopterivanhempi, joka pyörii ympäri kotia erilaisia askareita hoitaen. Tällä viikolla äiti julkaisi ThatMumWifeTravel.life-blogissaan rehellisen kirjoituksen otsikolla "Melkein tapoin hänet" kotona sattuneesta vaaratilanteesta, joka johtui vain ja ainoastaan hänen keskittymiskykynsä puutteesta.

Kaikki tapahtui valvovan silmän alla

Crombie kertoo pilkkoneensa vihanneksia ja laskeneensa tämän jälkeen veitsen leikkuulaudalle, kun vaaratilanne oli syntynyt. Hänen nuorimmalle lapselleen Nylahille olisi voinut käydä vaikka kuinka pahasti.

– Yhtä nopeasti kuin olin astunut sivuun, Nylah nousi ylös ja tarttui penkillä olleeseen leikkuulautaan. Tämä johti siihen, että 20 sentin pituinen veitsi tippui ja oli erittäin lähellä, ettei se osunut häntä kasvoihin, Crombie kertoo tapahtuneesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sydäntä pysäyttävän tilanteesta teki äidin mukaan etenkin se, että tämä kaikki tapahtui hänen läheisyydessään, hänen valvovien silmiensä alla. Kaiken piti olla hallinnassa, mutta pahin olisi voinut silti sattua.

– En jaa tätä tarinaa saadakseni huomiota tai sympatiaa, vaan pelottavana herätyksenä kaikille meille. Pysykää valppaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Crombie lisää, että vaaratilanteita ja onnettomuuksia voi sattua aivan kaikille riippumatta siitä, kuinka huolellisia ajattelemme olevamme. Vaaratilanteita voi syntyä myös tilanteissa, joissa uskomme lapsen olevan turvassa; niin parkkipaikalla kuin kylpyhuoneessakin.  

– Lapset ovat määrätietoisia, uteliaita ja salamavauhtia pakenevia taistelijoita. Joten, jättäkää kommentit ja tuomiot lausumatta, ja ottakaa tämä tapaus oppituntina ja varoituksena pysyä aina valppaana, Crombs toivoo.

Lähde: Goodtoknow

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.