Poimi vinkit: Seinälle voi ripustaa muutakin kuin tauluja

Mikäli et omista mittavaa taidekokoelmaa, voit somistaa seiniäsi muillakin keinoin. Kuka sanoi, etteivät julisteet muka sovi aikuisen seinälle? Niistä saa tyylikkäitä kehysten avulla.

Tyhjät valkoiset seinät voivat näyttää kauniilta sellaisinaan, mutta jos ne eivät sovi sisustussilmääsi, kokeile vaikka näitä ideoita:

Peiliasetelma

Muistatko vielä 90-luvun peilirykelmät seinällä? Siihen tyyliin ei tarvitse pyrkiä, mutta esimerkiksi kolmesta pienestä peilistä saa hauskan muodostelman. Testaa eri muotoja ja eri kokoja. Kokeilemalla löydät parhaan ratkaisun.

Peiliasetelma on myös siitä kätevä, että se heijastaa valoa ja saa huoneen vaikuttamaan hieman suuremmalta.

Valokuvanäyttely

Seinä voi olla myös perheen vaihtuva valokuvanäyttely, johon nostetaan kehystetyt kuvat viimeisimmiltä reissuilta ja juhlista. Vaihtoehtoisesti voit kehystää muistoina saamiasi postikortteja ja rakkaat ihmiset ovat aina lähelläsi.

Kartta

Nosta kunniapaikalle lempikaupunkisi tai -maasi kartta tai vaikka maailmankartta. Vanhan tavaran liikkeistä saa hienoja vintage-karttoja, joissa on myös historian havinaa. Hauskana aktiviteettina kartasta voi bongata valtioita, joita ei enää ole tai joiden nimi on muuttunut.

Lue myös:

    Uusimmat