Mainos

Poikaystävän käytös muuttui äkisti – yritti repiä naisen kielen irti

Yhdysvaltalaisnainen joutui kammottavan väkivallanteon kohteeksi, kun poikaystävä yritti repiä naisen kielen irti paljain käsin. Tapauksesta kertoo yhdysvaltalaiskanava KTLA.

25-vuotias Carleigh Hager kertoi tapauksesta KTLA-kanavalle antamassaan haastattelussa. 

Väkivallanteko tapahtui eräänä lauantai-iltana, kun Hager oli palaamassa hääjuhlista yhdessä 26-vuotiaan poikaystävänsä Ryan Cameronin kanssa.

Pariskunta oli ollut häissä ystävien kanssa ja jostain syystä tilanne oli kotona ajautunut ilmiriitaan. Riitely oli edennyt lopulta pahoinpitelyksi. 

– Hän lukitsi ystävämme talon ulkopuolelle ja meidät kylpyhuoneeseen, Hager kertoo.

Hagerin mukaan poikaystävä pahoinpiteli tätä kylpyhuoneessa niin kauan, että häneltä lähti taju. Talon ulkopuolella olleet huolestuneet ystävät soittivat poliisille. Puhelinsoitto saattoi poliisin mukaan pelastaa tytön hengen.

Kun poliisit saapuivat paikalle, heitä ovelle vastaan tuli verinen mies. Cameron käski poliisien poistua paikalta, koska hänen mukaansa kaikki oli hyvin. Poliisit kuitenkin ottivat miehen kiinni ja löysivät naisen kylpyhuoneesta, niin ikään yltä päältä veressä. Selvisi, että hän oli yrittänyt paeta väkivaltaista poikaystäväänsä ikkunasta. 

Käytös muuttui kuukauden aikana

Väkivalta oli ollut voimakasta: naisen toisesta korvasta oli purtu pala irti ja hänen otsassaan oli niin suuri viiltohaava, että kallo oli näkyvillä. Lisäksi naisella oli useita puremajälkiä käsivarressa. Pahinta oli kuitenkin se, että Cameron oli ilmeisesti yrittänyt repiä tyttöystävänsä kielen irti.

– Hän yritti repiä kieleni irti paljain käsin. Ja hän osittain onnistui, sillä hän sai kieleni oikean puolen revittyä puoleksi, Hager sanoo.

Hager oli seurustellut poikaystävänsä kanssa kaksi vuotta, mutta viimeisen kuukauden aikana poikaystävän käytös oli muuttunut väkivaltaisemmaksi.

Hager on puhunut avoimesta kohtaamastaan väkivallasta, koska hän haluaa tarinansa olevan muille varoitus siitä, ettei seurustelukumppanin käytöksen muutoksia pitäisi vain sivuttaa.

– Sinun täytyy kertoa jollekin. Et saa olla häpeissään tai nolostunut. Sinun täytyy kertoa jollekin, koska melkein kuolin väkivallan seurauksena.

Poikaystävä on nyt pidätettynä ja häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.