Humalainen piiloleikki päättyi karmealla tavalla – kalifornialaisnaisen syytetään sulkeneen poikaystävänsä matkalaukkuun ja jättäneen hänet kuolemaan

0:46
Humalainen piiloleikki päättyi karmealla tavalla – kalifornialaisnaisen syytetään sulkeneen poikaystävänsä matkalaukkuun ja jättäneen hänet kuolemaan

Kalifornialaisnaisen syytetään sulkeneen poikaystävänsä matkalaukkuun ja jättäneen hänet kuolemaan sinne, kertoo Orange Countyn seriffintoimisto.

Paikallisviranomaiset pidättivät 42-vuotiaan naisen epäiltynä saman ikäisen Jorge Torres Juniorin taposta.

Nainen ilmoitti poliisille maanantaina iltapäivällä Torresin olevan kuollut. Naisen mukaan pariskunta oli leikkinyt piiloleikkiä, ja heistä oli hauska ajatus, jos Torres menisi matkalaukun sisälle.

Nainen oli sulkenut matkalaukun vetoketjun ulkopuolelta. Hän oli kertomansa mukaan kuitenkin mennyt yläkertaan ja nukahtanut, sillä pariskunta oli juonut runsaamman puoleisesti alkoholia illan aikana, kertoo paikallinen WBTV-media.

Hän kertoi viranomaisille heränneensä myöhemmin ja tajunneensa vasta silloin, että poikaystävä on yhä laukun sisällä. Hän oli avannut laukun, tajunnut Torresin olevan kuollut ja soittanut poliisille.

Nauroi miehen pyynnöille päästä pois

Viranomaiset löysivät matkalaukun vierestä Torresin ruumiin, jossa oli pieniä ruhjeita ja mustelmia huulissa sekä silmienympäryksessä.

Viranomaiset saivat luvan tutkia naisen puhelimen, josta he löysivät kyseenalaisia videoita. Yhdessä videossa Torres pyytää useasti päästä pois laukun sisältä, koska ei pysty hengittämään.

Videolla nainen nauraa miehen avunpyynnöille.

– Se on sinun syytäsi. Tuolta tuntuu, kun petät minua, nainen muun muassa sanoo videolla. 

Videolla näkyy myös, kuinka Torres puskee laukkua sisältäpäin yrittäen päästä ulos. Myös toisella poliisin löytämällä videolla kuuluu, kuinka Torres huutaa naista päästämään hänet ulos.

Poliisin mukaan videoiden ja epäjohdonmukaisten lausuntojen perusteella naista syytetään nyt Torresin taposta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.