Poika tulossa? Kim Kardashian ja Kanye West odottavat neljättä lastaan

Hollywoodin seuratuimman pariskunnan perheeseen odotetaan toista poikalasta.

People-lehden lähteiden mukaan Kim Kardashian West ja Kanye West odottavat poikalasta. Kaksikko hankkii neljännen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla, kuten he tekivät viime vuoden alussa syntyneen Chicago-tyttären kanssa.

Lehden mukaan uuden pojan sijaissynnyttäjä on eri henkilö. Pariskunta koitti saada saman sijaissynnyttäjän, kuin Chicagolla oli, mutta he eivät saaneet järjestelyjä onnistumaan tällä kertaa.

Kaksikolla oli valmiina yksi ylimääräinen alkio ja haluja sen istuttamiseen oli Peoplen lähteiden mukaan ollut jo pitkään. Poikalapsen odotetaan syntyvän ensi vuoden keväällä.

Uusi poikalapsi olisi vuonna 2014 avioituneelle parille unelmien täyttymys, sillä kaksikon kerrotaan toivoneen neljää lasta, kahta tytärtä ja kahta poikaa. Kimin mukaan Kanyen haaveissa on ollut jopa seitsemän lasta.

– Kanye haluaa lisää lapsia. Hän ahdistelee minua. Hän haluaa seitsemän, hän on juuttunut seitsemään, Kardashian kertoi perheensä elämää seuraavassa Keeping up with the Kardashians -sarjassa.  

Kanyen ja Kimin perheeseen kuuluvat tällä hetkellä viisivuotias tytär North, kolmevuotias poika Saint ja yksivuotias Chicago.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat