Poika halusi lähettää kirjeen edesmenneelle isälleen – postinkantajalta hellyttävä vastaus: "Onnistuimme toimittamaan kirjeen taivaaseen"

7-vuotias Jase halusi lähettää kuolleelle isälleen ”taivaaseen” syntymäpäiväkortin ja pyysi posteljoonia toimittamaan sen perille. Myöhemmin Jase sai postista kirjeen, jossa kerrottiin, että posti oli tosiaan toimitettu onnistuneesti taivaaseen, ”tähdistä ja muista galaktisista kappaleista” huolimatta.

7-vuotiaan skotlantilaisen Jasen isä kuoli yllättäen vuonna 2014. Hiljattain poika kertoi äidilleen Teri Coplandille, että hän haluaisi lähettää kirjeen edesmenneelle isälleen.

– Jokaisen pitäisi saada kortti syntymäpäivänään, vaikka eivät saisikaan lahjoja, poika oli todennut.

Jase kirjoitti kirjeen ja postitti sen.

– Herra posteljooni, voitko viedä tämän kirjeen taivaaseen, koska isälläni on syntymäpäivä. Kiitti! poika oli kirjoittanut viestiinsä.

Pian kortin lähettämisen jälkeen Jase sai vastauksen postinkantajalta. Posteljooni vakuutti, että hänen kirjeensä oli toimitettu onnistuneesti perille. Kirjeen oli laatinut Sam Millgan, Royal Mallin jakelutoimiston apulaisjohtaja.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Arvon Jase, halusin kertoa sinulle, että onnistuimme toimittamaan kirjeen isällesi taivaaseen. Kyseessä oli haastava tehtävä, kun piti väistellä tähtiä ja muita galaktisia kappaleita matkalla taivaaseen. Voit kuitenkin olla varma siitä, että tämä kyseinen tärkeä posti on toimitettu perille. Royal Mail -postilaitoksen tärkein tavoite on viedä asiakkaiden posti perille turvallisesti, Millgan kirjoittaa.

– Tiedän, miten tärkeä tämä posti on sinulle. Teen jatkossakin kaikkeni sen eteen, että kirjeet toimitetaan perille taivaaseen turvallisesti.

VIDEO: Surusta ei tarvitse selviytyä. Artikkeli jatkuu videon alla.

Äiti kiittää postilaitosta

Jasen äiti ihastui kovasti postin lähettämään vastaukseen ja kertoi tapauksesta Facebookissa. Hän kirjoittaa, että lämmin vastaus ”palautti hänen uskonsa ihmiskuntaan”. Hän kiittää vuolaasti postilaitosta.

– En voi sanoin kuvailla, miltä hänestä tuntuu, kun hän tietää, että isä sai hänen kirjeensä. Olisitte voineet vain sivuuttaa tämän pyynnön. On kuitenkin ihanaa, että päätitte tehdä nähdä näin paljon vaivaa, vaikka ette ole koskaan tavanneet tätä pikkupoikaa.

Terin julkaisua on jaettu yli 200 000 kertaa. Lisäksi yli 300 000 ihmistä on tykännyt päivityksestä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja