Podcast: Pilvi Hämäläinen tilattiin erikoiselle työkeikalle hautajaisiin: "Olin, että enhän minä voi herranen aika tulla"

Putous-voittaja Aina Inkeri Ankeinen villitsi koulussa 2:50
Katso myös: Aina Inkeri Ankeinen villitsi koulussa

Pilvi Hämäläinen kertoo Gogin kantabaari -podcastissa saaneensa erikoisen työkeikan.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen ja artisti Erika Vikman vierailevat Gogi Mavromichalisin luotsaaman Gogin kantabaari -podcastin tuoreimmassa jaksossa. Jaksossa kolmikko tutustuu toisiinsa leikkimielisessä visailussa, jonka yhdessä kysymyksessä täytyy nimetä oudoin työkeikkansa.

Vikmanin eriskummallisimpia työkeikkoja olivat ne, joissa hän esitti kauppakeskuksissa Muumipeikkoa. Hämäläinen puolestaan sai erikoisen kutsun työkeikalle Putous-sketsihahmonsa Aina Inkeri Ankeisen roolissa.

– Minua pyydettiin vetämään Aina Inkeri -keikka hautajaisissa, Hämäläinen kertoo.

Hämäläisen mukaan vainaja, jonka hautajaisiin hänet tilattiin keikalle, oli ollut Aina Inkeri Ankeisen suuri fani.

– Olin, että enhän minä voi herranen aika tulla, joku ajattelee, että se on rienausta. (Omaiset) sanoivat, että vainaja oli huumorintajuinen ihminen ja he halusivat tehdä jotain hänen tyyppistään., Hämäläinen jatkaa.

Hämäläinen ei mennyt lopulta paikalle hautajaisiin, mutta hän teki sinne videotervehdyksen. Hän kertoo herkistyneensä videota tehdessään.

– Lopetinkohan jotenkin niin, että "Jumalauta luoja otti sinut ensin, mutta kohta nähdään! Oi luoja ota minutkin pois!", Hämäläinen muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat