Podcast: Maailmantähtiä kohdannut Mervi Kallio paljastaa – tämä supertähti oli todellinen diiva: "Mietin, että..."

5:09
Mervi Kallio muistelee työtään lentoemäntänä

Formulatoimittaja Mervi Kallio kertoo maailmantähtien kohtaamisista Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastin haastattelussa.

Urheilutoimittaja Mervi Kallio on tehnyt useita vuosia töitä F1-varikolla toimittajana. Lukuisissa maissa kiertänyt Kallio on ehtinyt törmätä urallaan myös maailmantähtiin. Hän paljastaa Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastissa, miten kohtaamiset Hollywood-julkkisten kanssa sujuivat.

Kallio kertoo, että supertähdet eivät itse ole juurikaan tiukkoja haastattelujen antamisista, mutta heidän seurueensa jäsenet saattavat olla esteenä haastatteluille.

– Muistan, kun menin haastattelemaan David Beckhamia ja kysyin hänen asianhoitajaltaan, että olisiko mahdollista kysyä häneltä pari kysymystä Suomen televisioon. Hän katsoi minua ylimielisesti ja sanoi, että ei usko, että saan, mutta voin yrittää. Hyvin arrogantisti ja ylimielisesti.

– Kopautin David Beckhamia olkapäälle ja kysyin. Hän oli hyvin avoin ja suostui. Sama Hugh Grantin kanssa. Haastattelin hänet lyhyesti. Hän oli myös hyvin välitön ja oikein helposti lähestyttävä.  

Supertähti Mariah Careyta on pidetty julkisesti diivana vuosien ajan. Laulajatähden käyttäytyminen varikolla vahvisti diivahuhut.

– Oikeastaan ainoa maailmantähti, joka on ollut hyvin arrogantti ja tullut tunne, että tuossa on nyt supertähti, on Mariah Carey.

– Hänellä oli siinä varmaan viiden hengen seurue ympärillään. Yksi puuteroi, yksi piti päivävarjoa, ettei aurinko porota siihen, yksi kantoi käsilaukkua ja yksi piti lapsesta huolta ja lapsella oli iPad koko ajan, kun käveli varikolla.

– Ihan koko ajan siinä oli jotain ongelmaa. Vähän kuin kivi kengässä koko ajan. Mietin, että miksi tulet tänne, jos kaikki on noin vaikeaa. Nyt näin todellisen diivan, Kallio kertoo.

Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja