Muistatko vielä? Lauri Karhuvaara haastatteli vuonna 2013 Suomessa vieraillutta Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Mossia – näyttelijä yllätti innostuneen toimittajan vastauksillaan

9:52
Katso videolta – innostunut Lauri Karhuvaara haastatteli Ronn Mossia Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä vuonna 2013

Vuonna 2013 Suomen vierailulla ollut Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss oli Huomenta Suomi -ohjelman suoran lähetyksen haastattelussa toimittaja Lauri Karhuvaaran toimesta.

Vuonna 2013 Huomenta Suomi -ohjelmassa kohistiin, kun studion sohville saapui vieraaksi Kauniit ja rohkeat -sarjassa Ridge Forresteria vuoteen 2012 asti näytellyt Ronn Moss. Haastattelijana toimi Huomenta Suomi -ohjelmassa pitkän uran tehnyt toimittaja Lauri Karhuvaara.

Heti haastattelun alusta lähtien oli selvää, että Karhuvaara oli Mossin vierailusta varsin innostunut. Karhuvaara muisteli MTV Uutisille syksyllä 2021, että tuohon aikaan Kauniit ja rohkeat oli Suomessa äärimmäisen suosittu ja Mossin saaminen vieraaksi suoraan lähetykseen oli hyvin erityinen tapahtuma. 

– Se oli saippuasarjoista kaikkien aikojen kovin. Ronn Moss oli silloin aika ylivoimainen tekijä siinä, hän oli puolijumala. Ohjelman jälkeen hän tuli lämpiöön ja siellä odotti jono naisia kynän ja paperin kanssa. Hän otti yleisön mukaan lämpiössä täysillä, Karhuvaara kertoi tuolloin. 

– Ja vielä komea kaveri kuin mikä! Kyllä hän herätti huomiota kun tuli sisään, näin ihmisten suun liikkeistä, "katso, Ridgehän se siinä".

Haastattelu herätti erityistä huomiota muun muassa sen takia, että Moss vaikutti olevan itsenään yllättävän vaatimaton. 

Karhuvaara sen sijaan haastatteli maailmantähteä innosta sädehtien. Karhuvaara muun muassa tiedusteli Mossilta luonnollisesti sitä, miksi hän oli tuolloin Suomessa. 

– Syy siihen, miksi olen täällä, on valitettavasti... minun on pidettävä se mysteerinä, sillä se on mysteeriprojekti. Se tulee olemaan erittäin hyvä ja luulen, että ihmiset tulevat nauttimaan siitä paljon. En kuitenkaan spekuloi enempää, että mikä se on, Moss vihjaili ensin salaperäisenä. 

Lopulta toimittaja sai kun saikin kaivettua Mossilta syyn siihen, miksi hän oli tuolloin vierailulla Suomessa. Moss paljasti olevansa Suomessa projektin tiimoilta, joka todennäköisesti tulisi päätymään suomalaiseen televisioon. Tieto innosti selkeästi Karhuvaaraa entisestään.

– Niin eikös tuossa äsken tuossa Ronn ihan selkeästi sanonut, että "yes television in Finland", Karhuvaara hehkutti haastattelun aikana kameroille. 

Myöhemmin selvisi, että Mossin syy Suomen vierailuun oli se, että hän oli tuolloin Veikkauksen uusi mainoskasvo. 

Haastattelussa Karhuvaara myös tiedusteli Mossilta sitä, mitä mieltä mies itse oli siitä, että hänen ajateltiin olevan erittäin karismaattinen mies. Moss yllätti tuolloin myös monet suoralla vastauksellaan. 

– En ajattele mitään tuollaista. Se ei ole tietoisuudessani. Teen vain sitä, mitä teen. Elän yksinkertaista elämää. 

Kauniit ja rohkeat -uransa Moss kuvaili olleen "erittäin työläs" eikä näyttelijä vaikuttanut olevansa pitkään kestäneeseen roolitukseensa aivan täysin tyytyväinen – vaikka totesikin myöhemmin olevansa siitä myös ylpeä. 

– Se esti minua tekemästä monia asioita, joita olisin halunnut tehdä. Se oli ihan hienoa 25 vuoden ajan, mutta halusin todella tehdä muitakin asioita. Siksi olen nyt siirtynyt eteenpäin, olen tuottanut ja ohjannut nyt omia elokuviani, sekä tehnyt musiikkia. Olen tehnyt luovia asioita, joita kohtaan minulla on intohimoa. Vihdoinkin, kaiken sen ajan jälkeen. 

Katso Ronn Mossin ja Lauri Karhuvaaran keskustelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Kauniit ja rohkeat -sarjan ensimmäinen jakso on nähtävissä mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja