Playboy-malli haluaa ostaa suosikkiseuransa – keräsi huiman summan rahaa rohkeilla kuvillaan: "Haluan voittavan joukkueen, joka taistelee menestyksestä"

Chileläismalli Daniella Chavez mielii jalkapalloseuran omistajaksi. Chavez kauppaa verkossa aikuisviihdemateriaalia rahoittaakseen suosikkijoukkueensa O'Higgins FC:n ostamisen. Nykyinen omistaja on kuitenkin ilmoittanut, ettei neuvottele kaupasta Chavezin kanssa.

O'Higgins majailee tällä hetkellä Chilen pääsarjan Primera divisionin sijalla seitsemän 27 pisteellä. 19 ottelustaan joukkue on kerännyt seitsemän voittoa, kuusi tasapeliä ja kuusi tappiota. Sarjakärki Colo-Coloon on kertynyt eroa 12 pistettä. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa 13:nneksi.

Playboy-lehdessäkin poseerannutta Chavezia Rancaguan kaupungista tulevan joukkueen nykymeno ei kuitenkaan miellytä. Kun seuran nykyinen omistaja, palestiinalaissyntyinen chileläisbisnesmies Ricardo Abumohor ilmoitti myyntiaikeistaan, päätti O'Higginsin suureksi kannattajaksi tunnustautuva Chavez ryhtyä toimeen.

Chavez haluaa ostaa seuran ja palauttaa takaisin sen loistonpäivät. O'Higgins on juhlinut Chilen mestaruutta kerran vuonna 2013.

–  Olen kotoisin Rancaguasta ja olen joukkueen kannattaja. O'Higgins on ollut surkea jo pidemmän aikaa. Uskon, että avullani pystymme kehittämään joukkuetta ja palauttamaan Rancaguaan voittavan joukkueen, joka ei pelaa vain osallistuakseen. Haluan voittavan joukkueen, joka taistelee menestyksestä, Chavez selitti aikeitaan chileläiselle ADN:lle viime viikolla.

Chavez vakuutti olevansa hyvinkin tosissaan ostoaikeidensa kanssa. 

–  O'Higgins on osakeyhtiö, joten jos se on myynnissä, se on myynnissä siksi, että kuka tahansa voi ostaa sen, Chavez sanoi.

–  En ole ajatellut pelaajia tai muuta. Haluan ensin saada tämän toteutettua, keskityn siihen. Mutta maineikas päävalmentaja, joka pystyy luotsaamaan joukkuetta. Toisin kuin nykyinen. Hyvä valmentaja pystyy kehittämään pelaajia sekä jalkapallossa että henkisellä puolella.

Kaupan rahoittamisessa Chavez aikoo hyödyntää laajaa ihailijajoukkoaan. Malli on kerännyt niittäynt suosiota etenkin Instagramissa, jossa häntä seuraa tällä hetkellä yli 16 miljoonaa ihmistä. Malli on avannut tilin myös eroottisesta sisällöstä tunnetulle Onlyfans-sivustolle. Chavezin kuvamateriaaliin pääsee käsiksi noin 19 euron kuukausimaksulla.

– Teen joka päivä uutta sisältöä. Sisältö on sensuroimattomampaa, jotta se motivoisi enemmän, Chavez kertoo.

Suosio on ollut suurta. Keskiviikkona Chavez kertoi Twitterissä keränneensä jo kahdeksan miljoonan dollarin potin.

Samalla Chavezin suunnitelmien ylle näyttää laskeutuneen tummia pilviä. Vaikka hän saisi kasaan tarvittavan rahasumman, saattaa kauppa silti jäädä haaveeksi.

Nykyinen omistaja ilmoitti tiistaina, että kieltäytyy myymästä seuraa Chavezille. Virallisesti syyksi on manittu Chavezin julkinen kritiikki omistajaa kohtaan.

– Abumohorin perhe ei aio keskustella hänen kanssaan, koska hän on kohdellut perhettä useaan kertaan huonosti sosiaalisessa mediassa, chileläinen Urgente24 kertoo seuran edustajien sanoneen.

Chavez ei jäänyt sanattomaksi kuultuaan Abumohorin päätöksestä. Hän syytti tiedon tultua julki tätä syrjinnästä.

–  O'Higgins on myynnissä, mutta Abumohor ei suostu myymään sitä minulle, koska olen Plaboyssa ollut nainen ja koska keräsin rahani tuolla tavalla. Myynnissä kaikille paitsi minulle, Chavez tilitti Twitterissä.

– Pystyisin tekemään seurasta paremman. PYstyisin tuomaan 3,5 miljoonaa dollaria vuodessa henkilöstön palkkaamiseen ja hyvän päävalmentajan hankkimiseen. Mutta olen nainen ja ollut Playboyssa, joten en Abumohorin mielestä ansaitse seuraa.

Urgente24:lle Chavez kuitenkin vakuuttaa jatkavansa rahan keräämistä tehdäkseen Abumohorille mittavan, jopa 20 miljoonan dollarin tarjouksen seurasta.


Lue myös:

    Uusimmat