Madelene, 23, sai videoidensa takia potkut – ex-jalkapalloilija tekee nyt muhkeaa tiliä OnlyFansilla

Reilu vuosi sitten Madelene Wright sai potkut jalkapalloseura Charlton Athleticista sopimattomiksi luokiteltujen videoidensa takia. Hän siirtyi sen jälkeen eroottisesta sisällöstään tunnettuun OnlyFansiin ja on tehnyt leveää tiliä.

Wrightin Snapchatissa julkaisemat videot olivat Charltonille aiemmin liikaa. Englantilainen julkaisi muun muassa pätkiä, joissa hän veti henkeensä kaasua ilmapallosta ja ajoi Range Roveria juoden samalla samppanjaa.

Potkut joulukuussa 2020 saanut Wright kertoi viime huhtikuussa Instagramissa palkanneensa valmentajan ja aikoneensa palata pelikentille, mutta tällä haavaa hän ei enää paluusta puhu.

Nykyisin 23-vuotias Wright on nimittäin saavuttanut menestystä sosiaalisessa mediassa. Charltonissa pelatessaan hänellä oli Instagramissa 60 000 seuraajaa, mutta määrä on sittemmin noussut yli 308 000 seuraajaan. Wright lisäksi liittyi viime vuonna OnlyFansiin ja on tienannut siellä jo 600 000 euroa – enemmän kuin yksikään jalkapalloa pelaava nainen tienaa.

Wrightin mukaan myös vaatebrändit ja urheiluyritykset ovat halunneet tehdä hänen kanssaan yhteistyötä.

– Oli kuin yksi ura olisi päättynyt, kun toinen alkoi, Wright kuvaili The Sunille.

Wrightin OnlyFans-tilaus maksaa noin 29 euroa kuukaudessa, ja vastineeksi on kuvia ja videoita, joissa hänellä on päällään bikineitä, alusvaatteita ja jalkapallotoppeja.

– Enkelin kasvot, paholaisen ajatukset, Wright luonnehtii OnlyFans-profiilissaan itseään.

"En ymmärtänyt asemaani"

Charltonista potkut tuoneita tapahtumia Wright ruotii analyyttisesti.

– Olin nuori, sekoilin ympäriinsä kaverien kanssa, enkä ymmärtänyt asemaa, jossa olin ja mikä vastuu minulla oli.

– Rakastin Charltonia, valmentajiani ja joukkuekavereitani, joten päätös särki sydämeni.

Wright kertoi kokeneensa syyllisyyden ja häpeän tunteita. Hän myös koki pettymystä itseensä, että hän esitti itsensä "siinä valossa".

Lisäksi palautetta tuli sosiaalisessa mediassa. Wrightille sanottiin, että hänen pitäisi olla häpeissään. Sanottiin myös, ettei hänestä tule enää jalkapalloilijaa.

– Se ei ollut kivaa. Olen vahva persoona, enkä tapaa antaa asioiden vaivata minua, mutta myönnän, että se vaikutti minuun.

– Pystyin ajattelemaan vain, että kaikki jalkapallomaailmassa vihasivat minua.

– Ajan saatossa opin vain sivuuttamaan kamalat kommentit ja viestit, joita sain, enkä enää lue niitä.

Lue myös:

    Uusimmat