PKN-basisti rakastui faniinsa – ”Bändikaverit kysyivät miksi Sami olet noin punainen”

Pertti Kurikan Nimipäivät -bändi oli euroviisuissa kovassa pyörityksessä, mutta nyt on aika keskittyä lepäämiseen läheisten seurassa. Sami Helteen kainaloa lämmittää sydänkäpynen, joka löytyi elämään musiikin ansiosta.

Pertti Kurikan Nimipäivät joutui kovaan mediapyöritykseen euroviisuissa – olihan kyseessä viisujen ensimmäinen punkbändi.

Basisti Sami Helle kertoo MTV.fille käyttäneensä ajan viisujen jälkeen lähinnä lepäämiseen läheistensä seurassa.

– Kotona olen vain makaillut ja ottanut iisisti. Sitten olen ollut tyttöystäväni kanssa. Ei ole paljon tullut lähettyä minnekään, Helle kertoo.

STT:n haastattelussa Samin tyttöystävä Satu totesi jo viisuhuuman aikaan, että aikoo tiukasti pitää kiinni poikaystävästään, kun saa tämän vihdoin kotiin. Sami nauraa Satun pitäneen hyvin kiinni sanoistaan.

– Se ei todellakaan ollut vitsi, hän nauraa.

Kaksikon on nyt kelvannut viettää aikaa yhdessä, sillä hektisen viisuhuuman aikaan yhteistä aikaa ei juuri löytynyt.

–  Kaksi viikkoa on kyllä pitkä aika olla erossa. Olen huomannut sen jo keikkareissuilla ja rundeilla. Olemme olleet kolmisen vuotta yhdessä, niin onhan se vaikea lähteä. Se on myös tyttöystävälle vaikeeta, Sami toteaa.

Tulevaisuudessa, kun bändiä viedään yhä enemmän keikoille, myös Satu saattaa kiertää enemmän bändin mukana.

Rakkaus alkoi rokkibaarissa

 

Sami kertoo seurustelleensa Satun kanssa noin kolmen vuoden ajan. Tosin he olivat tunteneet toisensa jo pitkään ja Satu oli itse asiassa bändin fani.

– Minun tyttöystäväni oli yksi meidän faneista. Tapasimme Helsingissä rokkibaarissa, että semmoinen tarina. Oltiin kavereita Satun kanssa sellaiset reilut 15 vuotta.

Ystävyys eteni rakkaudeksi lopulta Satun aloitteellisuuden ansiosta.

– Olihan se vähän hupaisaa, kun hän saapui sinne rokkibaariin, niin hän istui mun syliin ja sanoi et ”nyt aletaan”. Mä olin vähä siinä tilanteessa, että ”mitä mun pitäisi sanoa”. Sitten olin ihan et ”ookoo”.

– Sitten kun lähdin sieltä niin bändikaverit kyseli, että mitä Sami on noin punainen. Piti sanoa, että kun tuossa nyt tapahtui vähän sellaista, mistä en itsekään tiedä, Sami kertaa suhteen alkua.

Vaikka Samin oma suhde syntyi kerrassaan yllättäen, on basistilla selkeästi silmää rakkaudelle ja pariskuntien yhteensaattamiselle.

– Mä olen laittanut Karin ja Sirkan yhteen. Olen tuntenut Sirkan kohta 40 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat